Flowtalk

Eric Thyrell

Upplevelse och nytta i ett!

Eric Thyrell är föreläsaren som stått på scenen sedan barnsben. Bekvämligheten i att föreläsa märks tydligt i hans sätt att ta sig an åhörarna. Han har tidigare varit verksam som säljcoach på Svensk Fastighetsförmedling, områdeschef på Gröna Lunds Tivoli, musikalartist och programledare för MTG Radio.
Med en stor dos närvaro, energi och humor har han med sina föreläsningar inspirerat företag, organisationer och privatpersoner i alla de nordiska länderna.

Erics ämnen är främst kommunikation och försäljning. Han menar att försäljning inte är att till varje pris få någon att köpa det de inte behöver - utan försäljning är först och främst att hjälpa kunden att nå sitt mål!
Kommunikation är grunden till ett lyckat möte och i förlängningen även till all lyckad försäljning. Det märks på resultaten när en säljare kan tala kundens språk och när medarbetare kan tala bra med varandra.
Varje dag ställs vi inför möten med olika sorters människor i olika situationer. Ibland är det lätt och konversationen bara flyter på, men ibland är det som om båda parter bara pratar förbi varandra. Varför är det ibland så, och hur kan vi göra så att det går smidigare i framtiden – oavsett vem vi möter?
Eric tillhandahåller bra redskap för dig att lyckas med din försäljning och få till bra möten oavsett bransch. Han luftar fördomar och myter om försäljning, visar hur du kan skapa en win-win-situation och hur du lyckas med konsten att få kunden att känna sig bekväm, lita på dig och till slut – köpa din produkt eller tjänst.

Nedan exempel på föreläsningar med Eric:

Våga tänka stort! 
Vi lever i en värld som förändras och utvecklas i en rasande takt. Uttryck som: "Om vi gör det vi alltid gjort, kommer vi få samma resultat vi alltid fått" stämmer inte längre.  I en kraftigt ökad konkurrens på affärs och arbetsmarknaden måste vi våga tänka nytt, ​tänka större och vara mer öppna för förändring.
Detta kräver nya sätt att tänka och agera, hur kommer vi ur gamla tanke och beteendemönster och hur hanterar vi de rädslor som ofta är förknippade med förändring och utmaningar?
Här är den perfekta inspirationsföreläsningen för dig/er som står inför en ​utmaning, målsättning eller förändring.
Inspirerande historier varvas med beprövade och konkreta verktyg för att du som privatperson, eller företag direkt efter föreläsningen ska kunna skapa positiva förändringar i vardagen.

Säljande kundservice
Detta är föreläsningen för alla som har daglig kundkontakt,  men som kanske inte alltid ser sig själva som säljare.
Försäljningen är en av de viktigaste pusselbitarna i alla företag. I den stenhårda konkurrens som råder idag, måste alla på ett företag som har kontakt med kunder bli mer säljmedvetna och slipa på färdigheter som leder till merförsäljning och fler affärer.  Bemötandet och det personliga avtrycket har blivit några av de viktigaste
konkurrensverktyg ett företag kan ha idag.
I föreläsningen varvas teori med roliga övningar, skratt blandas med konkreta verktyg som deltagarna kan applicera direkt efter föreläsningen.

Konflikthantering i vardagen
Alla människors vardag är full av möten med andra människor och företag. I dessa möten uppstår ofta missförstånd och motsättningar. Alla bevakar sina egna intressen och ibland är det svårt att veta vilket handlande, som leder till de resultat man önskar.
Föreläsningen är en högintensiv timma full av nycklar, ledtrådar och förhållningssätt som syftar till att förhindra och lösa energislukande vardagliga konflikter på arbetet och i privatlivet.

Om Eric:
”Tack för en bra insats på vår konferens för försäkringsrådgivare! Du fick med mycket matnyttigt, och du gjorde
det med glimten i ögat. Efter att du åkt fångade jag upp massor av positiva kommentarer, vilket är särskilt kul i och med att de varit på många konferenser tidigare.”
/Handelsbanken Liv

”Det här var "spot on" för oss, Eric´s föreläsning kändes i bröstet. Sen kunde man ju inte titta bort en sekund, för det hände ju grejer hela tiden.”
//Scandic Hotels

"Eric Thyrell var en fantastisk föreläsare som avslutning på vår konferens! Med högt tempo, energi, entusiasm och engagemang gav han oss alla många användbara verktyg i vårt dagliga arbete. Han fick igång oss rejält med roliga övningar och många härliga skratt."
/Ernst & Young

Ämnen bl a.
* Kommunikation
* Försäljning
* Kundservice
* Nytänkande
* Konflikthantering
* Förändring
* Ledarskap
* Inspiration

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.