Flowtalk

Ewa Wigenheim

Vill skapa hållbara medarbetare!

Ewa Wigenheim är entreprenören och sångerskan som också arbetat som PR-konsult i över tjugo år. Bland annat med Björn Ulvaeus företag och Benny Anderssons företag. 2006 var Ewa med och grundade ’ABBA the Museum’ och den vandringsutställning som turnerat i världen.
Ewa är också utbildare, livscoach samt en mycket omtyckt föreläsare och inspiratör. Hon tar avstamp i ämnet personlig utveckling som inspirerar och motiverar människor till nya livsinsikter. Hennes föreläsningar handlar om inre hälsa, mod, att våga leva efter sin inre övertygelse, drivkrafter, men också om entreprenörskap, att våga följa sin dröm och att gå från tanke till handling. Ewa har inte bara läst sig till kunskap utan talar utifrån sin egen livsresa. Hon har aldrig gått den enkla vägen. Det ger en äkthet och engagemang som berör. Med hjälp av både humor och allvar blir hon en sann inspirationskälla för alla människor – oavsett vad som står på visitkortet!
Exempel på föreläsningar med Ewa:

Arbetsglädje kommer inifrån - om hur vi blir gladare på jobbet
Att en medarbetare som mår bra gör ett bättre jobb är en självklarhet. Men hur får man människor att må bra? Att känna arbetsglädje är ju ett upplevt värde hos var och en. Den här föreläsningen hjälper dig att förstå, hitta och använda dina inre drivkrafter, samt hur du motiverar andra. Om hur man får människor att brinna - och brinna själv.

Från tanke till handling - om att få ’tummen ur’.
Varför genomför vissa människor det ena projektet efter det andra? Medan andra inte får ändan ur vagnen. Hur gör man för att få klart det där man påbörjat, få bort surdegarna på skrivbordet och genomföra det där som man så länge drömt om?
Ewa ger insiktsfulla aha-upplevelser i vad som styr våra tankar och handlingar och hur vi kan komma vidare med saker.

Självledarskap – om att leda sig själv till framgång
När vi är självbestämmande, uppgiften är utmanande och meningsfull – då trivs vi bäst enligt forskningen. Men ska allt fungera i det nya friare arbetslivet behöver vi träna vårt självledarskap. Dvs förmågan att leda sig själv i den riktning och till de mål vi har. Gäller för både ledare och medarbetare för att kunna hantera ett arbetsliv med mer ansvar och friare ramar.

Ämnen bl a:
- Livsstil
- Inre hälsa
- Självkänsla
- Arbetsglädje
- Förändring
- Balans i livet
- Meditation
- Entreprenörskap
- Inspiration
- Motivation

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.