Flowtalk

Folke Rydén

Mannen med den välbekanta rösten!

Folke Rydén är en välkänd journalist och filmare som bland annat var Rapports korrespondent i USA under många år. Hans föreläsningar om globaliseringens effekter, hållbar utveckling, etik och forskning är mycket populära. Folke är även efterfrågad när det handlar om personlig utveckling; om att inspirera och motivera. Med humor och värme talar han om vikten att våga misslyckas och komma igen.

Även rollen som moderator behärskar Folke till fullo. Han är alltid väl insatt i sina uppdrag, oavsett ämnesområde, och har en oöverträffad förmåga att anpassa sina framföranden för att stämma in på målgrupp och syfte. Folke har genom åren intervjuat tusentals personer och kan konsten att locka fram det som är mest intressant. Han har även förmågan att hålla ihop engagerade deltagare och hålla dem fokuserade på konferensens eller mötets mål.

Som vinnare av Stora Journalistpriset och en rad internationella utmärkelser för sina dokumentärfilmer betraktas han i branschen som en av få svenskar som håller internationell klass som reporter och filmare. Under årens lopp har Folke på sitt karaktäristiska sätt och med sin välbekanta röst rapporterat om nyheter och händelser av de mest skilda slag. Folke har varit sommarpratare i Sveriges Radio och är dessutom före detta femfaldig mästare i fallskärmshoppning.

I sina populära föreläsningar väver Folke in berättelser från sin verklighet/vardag och som åhörare får man följa med till många olika platser i världen. Ofta är det illustrerat med glimtar ur egna tv-inslag.

Ämnen:
* Globaliseringens effekter
* Utrikeskorrespondent - myt och verklighet
* IT och framtiden
* USA - inhemska och utländska frågor
* Journalistik och media
* Att identifiera och utmana dina gränser
* Karriärplanering och personlig utveckling
* Östersjöns miljö
* Hållbarhet och klimatförändringar

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.