Flowtalk

Fredrik Sträng

Tankens kraft kan försätta berg!

Fredrik Sträng är äventyrare, föreläsare och dokumentärfilmare.Han kallar sig ofta för ”crazy in a good way” och förkastar glatt jantelagen. Redan som 7-åring drömde han om att klättra de högsta bergen i världen, idag gör Fredrik drömmarna till verklighet och han lär ut hur andra kan nå sitt eget Mount Everest.
Efter 14 st. 8000-m expeditioner, efter klättringar på liv och död, och där Mount Everest är ett av bergen som Fredrik bestigit, så vet han att det är inställningen avgör om man lyckas eller misslyckas - och om man överlever eller inte.

Efter sitt första mindre lyckade försök att nå just Mount Everests topp vet han till 100% hur man vänder misslyckanden till framgång och när andra säger ”det går aldrig” så ser han klara möjligheter.
Låt er inspireras av denne man som lett expeditioner till några av de mest ogästvänliga platserna på vår planet. Han har upplevt allt från renaste lycka till dödsdraman på dessa expeditioner. Att tankens kraft är stor är han själv ett levande bevis på.
Fredrik är glädje, nyfikenhet och passion - i en och samma person och hans föreläsningar illustreras med bilder och film av världsklass.

Ämnen:
* Målfokusering
* Mental styrka
* Samarbete & Team
* Framgång & Motgång
* Personlig utveckling
* Ledarskap
* Motivation
* Inspiration

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.