Flowtalk

Frida Boisen

Med superkoll på det digitala!

Frida Boisen är en av Sveriges bästa digitala profiler. Med entusiasm och kunskap inspirerar hon människor och tar varje evenemang till en ny nivå.

Frida har varit chefredaktör för GT/Expressen, ToppHälsa, Plaza Kvinna, Allt om Resor, vice VD och digital chef på Bonnier Magazines & Brands och digital strateg på Dagens industri, sociala medier-expert på SVT och krönikör på Expressen.
Hon är författare till böckerna ”Digital Succé” och ”Digital Passion” och Tidningen Fokus har utnämnt henne till en av Sveriges mäktigaste personer.

2017 utsågs Frida till ’Årets Branschpersonlighet’ på Sthlm Media Week, till ’Årets digitala ledare’, en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och till årets kvinnliga digitala influencer.
Frida är också världsmästare på sociala medier och tilldelades första pris för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala, INMA Awards i San Francisco.

Vi känner igen henne som programledare i ”Trolljägarna” på TV3 tillsammans med Robert Aschberg. Hon har också varit programledare för ”Lyxfällan”.

Frida är inte minst också en av landets mest efterfrågade talare och konferencier och är ständigt aktuell med sina uppmärksammade krönikor, böcker och som ledande digital expert.
Hon brinner för berättande som berör – oavsett om det är på scen, i tv, i bok eller krönikor. Man märker att hon älskar att inspirera inom ämnen som digitalisering, sociala medier, jämställdhet och hållbar förändring.

Fridas föreläsning Konsten att våga – Vägen till framgång! är en energifylld, berörande föreläsning som garanterat ger er en ny kickstart till framgångsrik
förändring.
I en tid av AI - där digitaliseringen och transformationen av existerade affärsmodeller går fortare än någonsin, lotsar Frida åhörarna. Hon belyser de vanligaste fallgroparna och bjuder på 5 nycklar till framgång i att lyckas med Changeonomics.
Frågor som kan besvaras är:
- Hur får du med dig dina medarbetare och din organisation på förändringarna som ni behöver göra?
- Hur pluggar du in transformatorn som gör era högre syften och mål tydliga för alla i organisationen?
- Hur lyckas du överträffa förväntningar, vilka knep och metoder behöver du för att bygga det vinnande teamet?
- Hur gör du för att nå ut med intertelling, morgondagens storytelling, som går från att inspirera till att engagera?
- Hur börjar ni mäta era Happynomics i er organisation? För tillit och lycka ÄR centralt för att våga.
Längd: 45- 60 min

Frida kan också bokas som konferencier, moderator, samtalsledare och programledare.

Andra om Frida:
”Frida skapar en sådan energi i rummet att ingen går därifrån oberörd. Har fått möjlighet att lyssna till Frida både som föreläsare och moderator och hon får med såväl publik som talare på scen att slappna av och delta på ett unikt sätt. Alltid engagerad och positiv vilket gör det roligt att vända sig till henne för ett event”
//Consid

"Frida är ett fullblodsproffs. Kompetent och inspirerande. En grym föreläsning!
Jag blir lika glad och inspirerade varje gång jag träffar henne och min känsla delades av alla andra som lyssnade på Frida igår"
//Swedbank

"Strålande superpeppföreläsning och mycket professionellt och trevligt bemötande ö h t från Frida (uppskattas mkt av oss arrangörer). Enormt uppskattat bland våra besökare - vilket märktes inte minst på alla selfies med Frida! Så: Stort tack!”
//Stockholmsmarknader

"Mycket engagerande! Frida har publiken i sin hand från första stund och lyckas med att vara proffsig, rolig och samtidigt personlig på ett fantastiskt vis.
Fridas framträdande motsvarade publikens förväntningar och responsen efteråt har varit överväldigande bra!”
//Region Värmland

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.