Flowtalk

Frida Ramstedt

Med näsa för trender!

Frida Ramstedt är utbildad civilekonom med inriktning mot marknadsföring och driver en av Nordens äldsta och mest lästa bloggar om inredning och design på heltid. Hon startade den prisbelönta bloggen Trendenster redan 2005 och har sedan dess fått en rad utmärkelser bl a Aftonbladets stora bloggpris och Elle Decoration Award som Årets inredningsblogg 2016. Hon har också haft en stående sida i Göteborgs Postens bilaga Två Dagar och arbetat som trendexpert för TV4 Nyhetsmorgon. Hösten 2018 är hon aktuell med sin första inredningsbok.

Frida har blivit en flitigt anlitad föreläsare inom sina områden.
Föreläsningarna handlar ofta om marknadsföring i sociala medier / influencer marketing, inredning eller hållbarhet och hälsa i hemmet. Men de kan också handla om tendenser i detaljhandeln och om bloggandet som företagsform eller om sociala medier som fenomen där hon reder ut begreppen samt ger intressanta exempel från verkligheten.
Som föreläsare är Frida kunnig och alltid väl förberedd. Hon är ödmjuk, lätt att ta till sig och ger ett mycket trevligt helhetsintryck.

Ämnen bl a:
- Inredning
- Design
- Marknadsföring
- Hållbarhet
- Sociala medier
- Företagande - Entreprenörskap

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.