Flowtalk

Frida Zetterström

Med koll på modet!

Frida Zetterström har mångårig erfarenhet från massmedia och scenframträdanden. Hon är utbildad informatör från högskolan i Jönköping och journalist från Poppius journalistskola.
Hon är också utbildad i muntlig framställning, kommunikation och retorik både i USA och i Sverige.

Frida medverkar regelbundet på 'Nyhetsmorgon' i egenskap av modejournalist och stylist och har regelbundna uppdrag från NK.
Under de senaste tio åren har hon också jobbat som programledare på Sveriges Radio i Göteborg med program så som 'Luften är fri', 'Vi i Femman', 'Hasse & Frida' och 'Morgonpasset helg i P3'.

Som skribent har Frida genom åren publicerat artiklar i tidningar så som Göteborgs Posten, Sköna Hem, Plaza Interiör och Drömhem & Trädgård med flera. Hon skriver främst med inriktning på mode, inredning, livsstil och trender, men gör även personporträtt och mer nyhetsbetonade artiklar.

Frida kan anlitas som moderator i olika sammanhang och även som föreläsare.
Hon föreläser på temat mode, trender och stil. Med inspiration från de ledande modehusens kollektioner och starka trender i modevärlden, ger hon konkreta tips och råd kring hur du bäst hittar godbitarna i din egen garderob, och vad du bör satsa på i rådande säsong.
Med stor portion värme och en gnutta humor guidar Frida publiken till att hitta sitt ”snyggaste jag” och till att våga kombinera mera. Hon pratar färg, form, siluetter och material men bjuder också på egna stilmissar och modefavoriter.

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.