Flowtalk

Gabriel Forss

Sveriges körkung!

Gabriel Forss är artist, körledare och föreläsare.

Att Gabriel skulle syssla med musik var det nog ingen som tvekade på i hemkvarteret då han var barn. Redan i tidiga år började han samla ihop sina kompisar och bjuda in grannar till egenproducerade shower. Både i kyrkan och på musikskolan var han aktiv i körer och solosång.
Vid 19 års ålder flyttade Gabriel till Stockholm för att plugga musik. Vid sidan av detta lyckades han även klämma in en programledarutbildning på SVT och efter en tid började sång- och musikjobben trilla in. Under denna period blev Gabriel körledare för One Voice, som idag är en av Sveriges främsta gospelkörer.

1997 vann Gabriel den svenska Melodifestivalen tillsammans med gruppen Blond. Låten ”Bara hon älskar mig” klättrade högt på hitlistorna och killarna åkte till Dublin för att representera Sverige i Eurovision Song Contest. Efter detta har han medverkat i körer bakom andra artister, varit lärare i Fame Factory på TV3 och lett programmet 'Förfest hos Gabriel' på SVT..
Gabriel har även startat körkonceptet 'Du Kan Sjunga Gospel' där alla är välkomna att delta. Antalet deltagare i körkursen i Stockholm har nu stigit till 1000 glada sångare och därmed blivit Sveriges största kvällskurs. Varje termin har avslutats med konserter som har varit utsålda till sista bänkrad. Körkonceptet har fortsatt växa och idag har Gabriel körer i både Göteborg och Malmö med över 500 deltagare på varje ort.

Gabriel föreläser utifrån sin självbiografi ”Äntligen” och lyfter fram ämnen som utanförskap, panikångest, konsten att förena yrkesroll med sin privata roll, entreprenörskap och att hitta sig själv. En uppskattat, inspirerande och motiverande föreläsning.

Han erbjuder också olika teamaktiviteter i samband med olika typer av företagsevenemang.
Varför inte låta Gabriel förvandla ditt företag till en hejdundrande kör? Denna nya form av teambuilding innebär att du och din grupp gör en sångaktivitet tillsammans med en rutinerad körledare. Grundkonceptet är enkelt men kan varieras efter önskemål.
Man börjar med en lätt och kul uppvärmning av rösten och av kroppen. Här får man sträcka på sig och göra några enkla sångövningar. Sedan övas refrängen på sången man ska lära sig. Gabriel sjunger före och gruppen sjunger efter. Man fortsätter sedan att sjunga verserna och efter en stund har man lärt sig en ny låt. Till sist lägger man till lite enkel koreografi med klappar och några steg och helt plötsligt har NI tillsammans skapat ett proffsigt körnummer. En upplevelse ni inte kommer att glömma.

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.