Flowtalk

Gladiatorerna

Anlita din egen gladiator!

Alla har nog sett Gladiatorerna på TV4. Programmet har sänts i 10 säsonger och populariteten ökar för varje år. Vältränade män och kvinnor utmanar de närmast osannolikt muskulösa Gladiatorerna í olika grenar och utmaningar.
För utmanarna gäller det att samla ihop så många poäng som möjligt i ett antal grenar för att sedan få ett försprång i ett slutmoment som kallas för hinderbanan. Den som lyckas vinna hinderbanan går vidare från grundomgången till semifinaler och en slutlig final.

Nu finns chansen att anlita Gladiatorerna till ert event.
Detta passar alla typer av arrangemang och man kan rikta sig till både barn och vuxna. Låt t e x en, eller flera av de omåttligt populära profilerna mingla, skriva autografer och bli fotade med barnen i samband med en familjedag. Eller varför inte utmana dem i en brottningsmatch eller duell?

Vid större evenemang (och om rätt förutsättningar finns) kan man även erbjuda ett Gatlopp eller en hinderbana. Med detta upplägg finns alltid flera av Gladiatorerna på plats.

Det ligger många timmars träning och stor medvetenhet bakom varje Gladiatorkaraktär och många av profilerna erbjuder även föreläsningar inom kost, hälsa, träning och motivation som i många fall kan kombineras med någon form av träningspass.

Låt ditt event bli något alldeles extra genom att låta en Gladiator medverka. För mer information kontakta Flowtalk!

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.