Flowtalk

Håkan Berg

En show som har allt!

Håkan Berg är något så sällsynt som skådespelare, sångare, trollkarl och improvisatör i en och samma person. Han har tagit VM-brons vid magi VM och är regerande Svensk och Nordisk Mästare, och du kanske har sett honom i Talang eller på nyhetsmorgon i TV4 eller SVT.

Håkan är med sin unika kombination av humor, musik, magi en egen definition; ”Showkomiker”.
Han är en fullfjädrad entertainer som rör sig obehindrat mellan trolleri, sångnummer och komiska situationer. Addera en touch av oväntade vändningar samt massor av humor och du börjar förstå varför showen har beskrivits som ”sanslös och helt underbar”. Showen är en total upplevelse med underhållning i högt tempo och med kvalitet in i minsta detalj. Tillsammans med sin musiker och 'sidekick' Micke Svahn charmas publiken med en humoristisk och musikalisk resa där du får uppleva underhållning på helt nya sätt.

Både press och publik har liknat Håkan Bergs humorstil på scenen med giganter som John Cleese, Rowan Atkinson och Tommy Cooper. Håkan blandar galna skämt och obegriplig magi med oemotståndliga karaktärer, och levererar samtidigt odödliga klassiker ur sin stora sångrepertoar på ett sätt som sprider värme och omtanke i publiken.


Om Håkan:
Han är så hopplös att man blir matt. Så sanslös och - helt underbar!
//Ystad Allehanda

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.