Flowtalk

Hasse Brontén

Mannen som spritter av glädje!

Hasse Brontén är polisen och fd Säpo-agenten som sadlade om och blev komiker.
Det är nog både tjuvarna och den svenska standuppubliken glada för.

Sedan han sa upp sig hos polisen har han hunnit med att vinna pris på Svenska Standupgalan, vara med i 'Parlamentet', 'Time Out' och ett antal andra TV-program. Han har turnerat på mindre ståuppklubbar runt om i landet. Men han har även setts på de största scenerna som när han turnerade med Magnus Uggla i 'Ladies Night'.

Hasse personifierar uttrycket "spritter av glädje". Hans humor är glad och rättfram vilket roar såväl gammal som ung. Det mesta i vår omvärld blir roligt när det betraktas ur hans egna, lite udda perspektiv.
Läs mer om Hasse som komiker här.

Hasse har varit programledare för 'Efterlyst' på TV och i radio på P4. Idag håller han i podden 'Snutsnack'.

Hasses breda allmänbildning, humor och kvicka tunga gör honom till en duktig konferencier. Han har lett både mindre tillställningar och större arrangemang/galor/prisutdelningar som exempelvis Volvo Ocean Race och behärskar allt från intervjuer på travbanan till eftervalsdebatter. Han är en kvicktänkt, allmänbildad konferencier som alltid kryddar med en gnutta extra glädje.

Vill du höja stämningen och engagemanget på konferensen? Då är Hasse rätt väg att gå.

Om Hasse:
Ingen hade gjort det bättre än Hasse. Lätt att jobba med, positiv… det var många som kom fram och frågade vart vi hade hittat den här killen. Vi är jättenöjda. Vår VD Hans Johansson skrev en liten ledare till nästa program som jag gjorde i går och där nämnde han att Ståupp komikern Hasse Brontén var lysande!
//Gävletravet

Vi ville ha underhållning med klass, en ”ståuppare” som kunde bjuda nåt nytt som ingen redan sett sig trött på. Hasse toppade en redan lyckad KickOff med ett sjukt kul nummer. Om du inte vill chansa, boka Hasse. Han levererar!
//Office Data Sthlm

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.