Flowtalk

Heidi Andersson

Armbryterskan från Ensamheten

Heidi Andersson blev känd för svenska folket i och med SVT-dokumentären 'Armbryterskan från Ensamheten'. Ensamheten en liten by med 15 invånare i södra Lappland.

Precis som namnet på dokumentären antyder så bryter Heidi arm. Hon började sin karriär som 11 år gammal hemma i ladugården och idag är hon flerfaldig Europamästare och hon har bärgat hela 11 VM-guld!
När Heidi var 19 år blev hon Sveriges första (och hittills enda) professionella armbrytarkonsult och hon har genom sina framgångar och brinnande intresse både gett armbrytningen ett ansikte och tagit in sporten i finrummet. Med världen som arbetsfält föreläser hon och instruerar samt arrangerar tävlingar/utmaningar i armbrytning.

I sina inspirerande föreläsningar berättar Heidi Andersson om de medvetna val som har format henne både som människa och idrottskvinna. Hon delar frikostigt med sig av hur hon håller motivationen uppe och presterar på topp. Hon ger världsmästarinstruktioner i armbrytning och delar sina bästa tips för fysisk och mental träning. Åhörarna får följa med på en resa från en spinkig tjej utan bollsinne och med ångest för idrottslektioner, till att bli världsmästare i armbrytning och älska fysiska kraftmätningar.

Förutom armbrytning så brinner Heidi för miljön och hon har tillsammans med sin man Björn Ferry som mål att vara fossilfri till år 2025. Hon har även tillsammans med Björn varit programledare för Miljöhjältarna i SVT.

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.