Flowtalk

Henrik Fexeus

Lär dig ta vara på den omedvetna kommunikationen!

Henrik Fexeus är rankad som en av världens främsta kroppsspråksexperter. Han är också mentalist och efterfrågad föreläsare och författare inom områden som omedveten kommunikation och kreativitet.
Hans underhållande och engagerande stil som talare har tagit honom över hela världen; från USA, Mexico och Karibien till England, Spanien och Ryssland.

Hans böcker och tv-program har också de spridits över hela världen. Det är dock på scenen som Henrik verkligen kommer sin till rätt; med sin egensinniga mix av rackarspel och genuina tekniker är han en unik underhållare och illusionist som drar utsålda hus.
Nu finns möjlighet att boka Henrik till intressanta och underhållande föreläsningar där han också delar med sig av användbara tips.
Han kan bland annat visa hur man genom att använda omedveten kommunikation kan skapa goda relationer, förståelse och klar kommunikation.
Med humor, interaktiva tester och oväntade demonstrationer får publiken överraskande sanningar och många användbara insikter.

Exempel på föreläsningar med Henrik:

 • Konsten att läsa tankar – vad vi säger till varandra utan att veta om det
  En god relation är grunden för all meningsfull kommunikation. I den här roliga och överraskande föreläsningen lär Henrik dig hur du kan använda ordlös och omedveten kommunikation såsom kroppsspråk, tonfall och ansiktsuttryck till att på rekordsnabb tid skapa goda relationer med precis vem du önskar.

 • Konsten att få mentala superkrafter – Bootcamp för din hjärna
  Du kan betydligt mer än vad du vet om. I föreläsningen förklarar Henrik hur du kan använda din hjärna betydligt mer effektivt än du gör. Du lär dig enkla genvägar och psykologiska trix för att nå resultat du inte trodde var möjliga, inom områden du inte trodde du kunde något om. Det handlar inte bara om att bli smartare utan också om att få ett nytt förhållningssätt till sig själv.

 • Maktspelet – Få andra att göra som du vill och älska dig för det
  Har du någonting försökt få någon att göra som du vill? Då har du också spelat Maktspelet. Alla spelar det hela tiden, men det går att göra bra eller dåligt. Men det finns bra makt och dålig makt, och kraftfull makt är inte något man tar. Det är något man får, från andra.
  Med konkreta exempel och uppseendeväckande demonstrationer avslöjar Henrik den överraskande sanningen om Makt. Hur mycket makt du faktiskt har, hur du bör använda den, och varför omgivningen kommer att uppskatta dig för att du gör det.

Ämnen:
* Ordlös kommunikation
* Kreativitet
* Inspiration
* Mentala superkrafter
* Relationsbyggande

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.