Flowtalk

Ida Hult

Reality bites!

Ida Hult är futuristen och beteendeproffset som varvar företagsrådgivning med inspirationsföreläsningar.

Som föreläsare rör hon sig hemtamt mellan intima styrelserum och Europas största scener. Föredragen bygger på etnografiska studier och är både inspiration och strategi. Hon talar bland annat om samhällstrender, livsstilsförändringar och beteendemönster.
Ida kan människor. Hon vet vad människor säger, vad de gör och skillnaden där emellan. Hon har ett unikt och tight innehåll hämtat från människors vardag och liv. Hon gräver för att fånga framtiden. Hon gräver för att ge dig berättelsen om framtiden. Som journalist och etnograf är det grävandet hon skolats i. En etnograf tar inga svar för givna, inte heller trender eller data utan söker logiken i det omedvetna, det gjorda, beteendet bakom det ärvda svaret.
Det handlar inte om att hålla koll på 100 olika trender. Snabba trendfenomen utgör ungefär 20 % av kulturen menar hon och fokuserar på de övriga 80%. Det handlar om att veta vad du egentligen säljer och vilket problem du löser åt din kund. Ida vill att du ska jobba smartare!

Ida har slängt frågeformulären och gått ut i verkligheten. Hon ställer samhällstrender, livsstilsförändringar och beteendemönster i ett helt nytt ljus genom unikt tillämpade etnografiska undersökningar. Hon ser mönster där andra ser fragment. Idas studier har framgångsrikt använts för att skapa nya produkter och kampanjer, nya arbetsredskap, mångfaldsplaner, intranät och chefsutbildningar.
Ta in verkligheten i din organisation med hjälp av Idas inspirerande föreläsningar och seminarier. Ni får nya perspektiv på tillvaron genom kombinationen av mikro- och makroperspektiv, historia och framtid, trender och värderingar!

Ida har en entusiasm som smittar. På ett konkret sätt leder hon sina åhörare in i den verkliga tillvaron och den värld som lätt försvinner bland alla siffror, staplar och diagram. Möjligheterna och infallsvinklarna på Idas föreläsningar är många. Oavsett rubrik så blir det rappt och roligt om det mänskliga beteendet - det kan gälla konsumenter, medborgare eller medarbetare!
Kort sagt: Behöver du stärka ditt konsumentfokus? Få koll på vad människor egentligen behöver, vill ha och känner? Inspireras för framtiden? Eller måla om den stora bilden av vart din organisation är på väg? Då vill du ha Ida Hult som föreläsare!

Några exempel på rubriker som Ida föreläser på:

Framtiden
Flygande bilar, svävande människor, blanka robotar och rosiga bebisar. En allmän inspirationsföreläsning med skräddarsydda inslag.

Morgondagens konsument
Hur lever de, vad förväntar de sig och hur får vi dem att köpa (igen och igen)?

Ledaren och omvärlden
Hur påverkas du och dina medarbetare av omvärldsförändringarna vi står inför och vad ska du tänka på för att leda mot framtiden.

Innovation och digitalisering
Hur utvecklar vi där digitalt möter analog?

Tidigare kunder om Ida:
Ida förmedlar en bild av dagens samhälle med en analytikers trovärdighet och en stand-up komikers humor! Hon förmedlar insikter som sätter igång tankeprocesser hos både den professionella och krävande lyssnaren som hos den lite mer tillbakalutade filosofen
//Swedbank

Du är den bästa föreläsare jag har hört. Du sätter allt, innehåll, konstpauser, perspektiv och allt utan att låta tråkig. Det var precis vad vi behövde höra. Jag blev helt slut i huvudet på ett bra sätt av din dragning. Succé. Både för vad du berättade och hur.
//Ica Maxi

Ämnen:
- Trender
- Samhällstrender
- Livsstilsförändringar
- Innovation
- Digitalisering
- Beteendemönster
- Omvärldsanalys
- Innovation
- Inspiration

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.