Flowtalk

Jacob Schenström

Nordisk mästare i magi!

Magi är Jacob Schenströms stora passion. Han har trollat i över 20 år och började av en slump när han hittade en trolleribok på biblioteket. Genom åren har han arbetat över hela världen och uppträder lika bra på svenska som på engelska.
De senaste åren har även Jacob tävlat i trolleri och har vunnit både SM & NM flera gånger i Close-up magi. Sommaren 2015 representerade han Sverige i världsmästerskapen och kom på en 5:e plats med sin version av det klassiska bägarspelet.
Nedan exempel på vad Jacob erbjuder:

Close-Up
Med extrem fingerfärdighet skapar Jacob illusioner alldeles framför dina ögon. De flesta har aldrig sett trolleri så nära och det skall upplevas live!
Close-Up kan användas i alla situationer där man vill ha mer intim magi. Jacob kan exempelvis mingla runt bland gästerna med sin magi under fördrinken, få uppmärksamheten till din monter under en mässa eller lätta upp stämningen under er konferens - eller när gästerna sitter till bords så varje bord får sin egen show på lämpliga ställen under middagen.

Scenshow
En show med högklassikt trolleri, humor och publikkontakt. Showen anpassas utifrån förutsättningarna och kan med fördel kombineras med close-up magi tex. mingeltrolleri till fördrinken och en scenshow till kafét.
Vill ni förgylla showen så kan Jacob också ta med en jazzpianist för gemensam show.

Om Jacob:
”Your Magic is awesome!”
//Alicia Keys

”Jacob Schenström trollband oss alla under Falsterbo Horse Show tävlingarna sommaren 2013 & 2014.
Hans charm,humor och proffsiga fingerfärdiga magi var en succé från början till slut.”
//Ulrika Hedin Sånemyr, Falsterbo Horseshow

”Jacob är en fantastisk magiker, hans sätt att trollbinda och engagera en publik är imponerade. Jacob trollar med mycket charm, humor och psykologi på ett sätt som fick oss alla att tappa hakan – inte bara en gång!”
//Therese Andersson, IKEA Karlstad

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.