Flowtalk

Jan Bylund

Moderator med glädje och erfarenhet!

Jan Bylund är komiker, föreläsare, programledare och författare.

Han är också en mycket rutinerad moderator - som galant leder både underhållningsnära tillställningar såväl som de tyngre sammanhangen.
Allt ifrån Volvo Cars Tjänsteårsfest och Sale Supports 3-dagars konferens till Oscarsgala-liknande fester och Siemens Familjedag i Finspång.
Det finns få personer med sådan bredd och erfarenhet som Jan har.

Jans mål är att det ska kännas personligt och nära till publiken, och med en lättsam hand och skratt fångar han in publiken och de ämnen som tas upp, utan att för den skull tumma på seriositeten eller tidsschemat.

Med bakgrund som både copywriter och journalist men även som programledare i tv såsom exempelvis 'Bingolotto' och 'Söndagsöppet' kan han kombinera de olika kompetenserna i kombination med att han kan specialskriva material för olika sammanhang. Detta har bidragit till att man ofta och gärna ser Jan som en helhetslösning: Moderator och underhållande inslag i en och samma person!
I konsten att improvisera och ta en levande publik är Jan svårslagen och även de som intervjuas och deltar i debatterna lämnar scenen med glada ögon.

Oavsett vad Jan än gör så genomsyras det alltid av glädje och han bjuder friskt på sig själv!

Om Jan:

Tack för ditt engagemang på SAS forum. Vi har fått mycket fin återkoppling på dagen och du bidrog verkligen till att dagen inte bara blev en konferens, det blev ju kul också. Jag uppskattar att du verkligen tog dig tid att lyssna in våra önskemål och engagera dig i våra kunder.
//SAS Institute AB

Tack till vår fantastiske konferencier, Jan Bylund! Det är härligt att höra din kreativa hjärna gå igång! Vi fick många bra tips inför arrangemanget, som vi hade nytta av. Ditt proffsiga sätt att moderera konferensen, ditt befriande sätt och din underbara humor…Ja vad skall man säga!?!
//Färdig Betong

Tack för att du hjälpte till att göra vår kundträff till ett väldigt lyckat arrangemang!
Kunderna har varit jättenöjda med sammansättningen av seminarier, dagen som helhet och Jan Bylund i synnerhet! Vi hade en fråga i utvärderingen om vilka ämnen och talare de skulle önska till nästa år och ditt namn dök upp som önskemål hos väldigt många.
Vi är väldigt nöjda med din insats, inte minst din lyhördhet och flexibilitet när det händer något, som bortglömda talarböcker t ex, men också ditt otvungna sätt att få talarna att känna sig ömsom bekväma och ömsom lite pressade på ett humoristiskt sätt.
//FörsäkringsGirot

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.