Flowtalk

Jan Bylund

En finurlig norrlänning med skrattgaranti!

Jan Bylund är komiker, föreläsare, konferencier, moderator och programledare.

Janne gjorde debut som stå-upp-komiker hösten 1988 och har alltså varit med ”från början”. Det gör också att få slår honom på fingrarna vad gäller rutin och erfarenhet.

Han är en varm människa med förmåga att synliggöra vardagens små absurditeter. Med enorm självdistans och finurlighet iakttar Jan vår omvärld. Hans humor, funderingar och träffsäkerhet lyckas gång på gång locka oss till skratt, och dessutom få oss att tänka efter lite extra.
Om Jan har sagts: Hade för länge sedan tröttnat på ståuppare men Jan är verkligen en duktig komiker.
Jag uppskattar när man kan få folk att skratta utan en massa trams och snusk!

Det finns bara en Jan Bylund och det kanske är tur på ett sätt...
Förutom att han är makalöst rolig så är han nämligen både klurig och påhittig. Som den gången han lurade iväg publiken på Norra Brunn till 7-11 för att sjunga för kassörskan.

Man kan se Jan lite som ett Kinderägg - med tre överraskningar i en. Han är inte bara en duktig komiker, han är också en både omtyckt föreläsare och flitigt anlitad moderator. Man kan med fördel se Jan som en helhetslösning!


Om Jan:
Vår kundtillställning blev succé och Jans framträdande var en enormt lyckad del av helheten! Han lyfte tillställningen alla hade något gemensamt att prata om efter han hade kört sitt race.
//Swedbank

Publiken kände Jannes anpassning till kvällens tema och genom hans förmåga att ta egna erfarenheter på ett fantastiskt underhållande och trovärdigt sätt så ”satte han” varje del av sitt framträdande perfekt. Janne har ett unikt förtroendekapital i sin show vilket gör honom unik bland sina kollegor.
//Kundevenemang i Eskilstuna

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.