Flowtalk

Janne Westerlund

Komikern med ett leende lika stort som hans hjärta!

Janne Westerlund är standupkomiker, skådespelare, konferencier, föreläsare, producent, radioman och ”tv-finne. Med sina över 20 års erfarenhet är han en av åldermännen inom svensk standup. Men det märks inte på scenen. Han är snabbare i käften än en spottkobra och han tar samtal med publiken på studs - sedan jonglerar han skickligt med den på scenen.
Han brinner för standup comedy som konstform och är en av Sveriges driftigaste komiker när det gäller att driva klubbar, festivaler och koncept.
Janne är väldigt allround och han ser alltid till att publiken är nöjd oavsett sammanhang. Hans energi och glädje är som ett vinddrag från scenen. Med honom skapas alltid en riktig feel good-känsla!

Ibland lånar Janne ut sin röst till Walt Disney, Dream Works och Pixar. Ni har kunnat höra honom i KungFu Panda, Bolt, G-Force och The Good Dinosaur. För över 100 miljoner tittare i 26 länder runt om i världen är Janne också ringannouncer, d v s den som presenterar fighters på Europas största MMA-gala Superior Challenge.

Nöjda kunder som anlitat Janne genom åren är bl a: Walt Disney, Universal Pictures, Jerry Bruckheimer, BBC, Lotus TV, DreamWorks, Comedy Central, Eurosport, Sveriges Television, YLE, NRK, TV4, Kanal 5, TV3, SR, MTG Radio, SBS Radio, Svenska Fotbollförbundet, Svenska Ishockeyförbundet, Djurgårdens IF, Stockholmsmässan, Wallmans Nöjen, Raimos Rör och många, många fler.

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.