Flowtalk

Jassim Ahmadi

Har vigt sitt liv åt andra!

Jassim Ahmadi är en ung social entreprenör och inspiratör med rötterna i stadsdelen Rosengård i Malmö. Med en uppväxt som präglades av socialt utanförskap, avsaknad av skolkultur, arbetslöshet och dåliga betyg lyckades han vända på sina odds för att utbilda sig till socionom. Idag arbetar han deltid som skolkurator på Rosengårdsskolan jämte sitt jobb som föreläsare.

En ny tid och en ny generation håller på att växa fram som är överlappande i kultur, identitet, språk och religion. Med denna vetskap har Jassim tagit fram konceptet "Din röst ska eka - en revolution inom skolans värld". Han har fått stipendium för konceptet som består av en film om hans liv, föreläsningar, inspirationsmusik samt arbetsmaterial till vuxna och unga. Hela titeln - "din röst ska eka" - handlar om att Jassim tror på att alla har en röst inom sig som säger vad vi ska göra, vad vi är ämnade för, vad vårt syfte är med livet och man måste våga lyssna på den. Han vill ge ett hopp till andra människor om att det finns vägar till lycka och harmoni och att du kan bli allt du vill bli. Och när man kämpar och arbetar för att komma till sin fulla potential så är man lycklig.

Jassim brinner för personlig utveckling och är själv ett bevis på att man kan förvandla sina sämre förutsättningar till vinster och skapa sitt eget öde. Nu när han har klarat det, vill han visa hur han gjorde det - så att andra kan göra likadant!

Ämnen bla:
- Personlig utveckling
- Inspiration
- Motivation
- Livet

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.