Flowtalk

Jecko & Jessie

Helt oväntat - och fullständigt galet!

Jecko känner vi igen från Talang '2011, på TV4. Tillsammans med sin akrobatkollega Jessie bjuder han på underhållning och kultur för både barn och vuxna. Med mer än 18 år av erfarenhet i modern cirkus, teater & fysisk komedi har paret utvecklat en unik kombination av Cirkus/Variete/Teater/Stand up i absolut toppklass som anlitas flitigt till olika events och galatillställningar. Med denna duo får publiken resa i känslornas värld. Från att skratta så magen värker till att tappa andan av häpnad. De saknar motstycke inom svensk underhållning och även om man skulle vilja så kan man inte värja sig. Som en frisk och helt oväntad fläkt sveper de in och sätter fart på vilken tillställning som helst.

Jämte sina föreställningar jobbar de med olika barnprogram på SVT och Barnkanalen. Deras mål med sina liveföreställningar är att HELA familjen, har lika skoj”


Om Jecko & Jessie:

"På den årliga personalfesten ville vi överraska med något som ”väckte” folk i bänkraderna under konferensdelen och som en annorlunda humörhöjare under festen. Jecko & Jessie är helt unika med sitt skickliga artisteri varvat med totalt galna inslag från Jecko, INGEN lämnas oberörd och vi uppnådde verkligen allt vi ville med underhållningen!"
//Casino Cosmopol, Stockholm

"När Jecko kom på scenen släppte alla hämningar och publiken applåderade och fullkomligt vred sig av skratt..."
// NLT Götene

"Tack för i Onsdags! Jecko var grym! Jättebra! Mitt bord skrattade så de låg dubbla ibland!"
// Granngården AB

.

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.