Flowtalk

Jens Lind

Våga prova och våga gå din egen väg!

Jens Lind är en av Sveriges mest kända och uppskattade berättare i sportsammanhang. Hans välkända röst har i mer än 20 år hörts i personligt berättade SVT-reportage i Sportspeglar och från olympiska spel.

Jens omtyckta föredrag innehåller många känslostämningar, men den röda tråden är ändå mod, passion och lusten att utvecklas. Han berättar humoristiskt och tänkvärt om sina möten med världsstjärnor och fascinerande personligheter. Det är en historia om att resa som entreprenör i berättandets tjänst, om att hitta nya vägar och allt sker på hans alldeles egna mjuka och karaktäristiska sätt. Man behöver inte vara det minsta sportintresserad för att uppskatta Jens tankar om nytänkande, kreativitet och arbetsglädje.
Han är en lättsam och charmig person som får hela sin publik att känna delaktighet. Man bjuds på skratt, eftertanke, och kan ibland t o m få en tår i ögat.

Tidigare åhörare om Jens:
* Det var skratt och allvar, blandat med att han startade tänkvärda tankar
* Mycket behaglig och lättsam. Alla var tacksamma att vi tagit hit honom och att det var proffsigt genomfört!
* Världsklass, jättebra, toppen!

"Jens lyckades genom sitt entusiasmerande föredrag att få alla att bubbla av igenkännande och förstå att verkligheten kan beskrivas på en för varje människa unikt sätt och att det inte alltid är de konventionella metoderna som är de bästa. Jag kan verkligen rekommendera Jens till andra företag som vill ha en inspirerande föredragshållare som genom sitt underfundiga, kloka sätt får alla att le och förstå".
//Lars Cedergårdh, VD IT Stockholm

Ämnen:
* Livet
* Att våga
* Tänka nytt
* Kreativitet
* Arbetsglädje
* Inspiration
* Storytelling

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.