Flowtalk

Jens Lind

I berättandets tjänst!

Jens Lind är en av Sveriges mest kända och uppskattade berättare i sportsammanhang. Hans välkända röst har i mer än 20 år hörts i personligt berättade SVT-reportage i Sportspeglar och från olympiska spel.

Jens har även gjort flera prisbelönta dokumentärer, bland annat dokumentären om Sven ”Plex” Petersson och 'SIXTEN', en dokumentär om skidåkaren Sixten Järnberg. Den senaste i raden av dokumentärer är Solskensolympiaden som vunnit högsta pris i stora festivaler i Milano och Peking. Jens har även blivit tilldelad priset som Årets Sportjournalist.

Jens omtyckta föredrag innehåller många känslostämningar, men den röda tråden är ändå mod, passion och lusten att utvecklas. Han berättar humoristiskt och tänkvärt om sina möten med världsstjärnor och fascinerande personligheter.

Som moderator är Jens lyhörd, lagom drivande och alltid väl påläst om ämnet som ska avhandlas. Hans stora intresse för människor lyser igenom i hans modererande och han ser och hör saker som kanske någon annan inte omedelbart tänker på .

Jens strävan i allt han gör är att få människor runt omkring att känna sig tilltalade och delaktiga. Då blir det uträttat så mycket mer och fler kan känna äkta glädje över resultatet menar han.
Jens är en lättsam och charmig person som bjuder på skratt, eftertanke och ibland t o m en tår i ögat!

Om Jens:
Det fungerade jättebra i förberedelserna med Jens. Han motsvarade de förväntningar vi hade och lite till. Han var bra och lugn som moderator och det egna föredraget var toppen. Vår uppfattning är att alla i publiken tyckte att Jens var bra.Det blir en 5:a i betyg!
//Moderator och föreläsare för Ahlsell

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.