Flowtalk

Jessica Frej

Färgstark matkreatör!

Jessica Frej är matkreatör och kock.
Första gången hon tog plats i tv-rutan var 2011 då hon var en av deltagarna i det då nya tv-programmet på TV4; ”Sveriges Mästerkock”.
Strax därefter gick en barndomsdröm i uppfyllelse då hon blev erbjuden jobb på TV4:s nya tv-produktion ”Mitt kök” och sedan dess ser vi henne regelbundet laga mat och baka i tv.

Förutom att medverka i tv så har hon givit ut inte mindre än fyra stycken böcker med glutenfria recept samt två kokböcker varav den senaste 'Supergott & Supersnabbt' innehåller lättlagade och goda recept för hela veckan.
På hennes egna Youtube-kanal ”Lättlagat med Jessica Frej” släpps varje tisdag ett nytt avsnitt med enkla recept och massor av tips och tricks i köket.

Jessica kan bland annat anlitas som föreläsare. Nedan några exempel på föredrag:

Ta ut segern i förskott!
Föredraget handlar om Jessicas livslånga kärlek till mat och hur hon har gjort för att leva sin dröm. Massor av pepp, inspiration och matglädje.
Oavsett vad man drömmer om så tror Jessica att man kan komma närmare sina mål om man gör som hon gjort. Och man har garanterat roligt på vägen!

Genvägarna i köket – så förenklar du i vardagspusslet
Här talar Jessica om hur man kan effektivisera matlagningen utan att tumma på smak och kvalité. Många tips på enkla vardagsrecept, spännande smaksättningar och hur matlagning faktiskt kan fungera som avkoppling. Enklare och godare mat för ett härligare liv varje dag!

Pigg, positiv, färgglad och trevlig lyckas hon alltid inspirera både publik och sin omgivning oavsett om hon lagar mat, föreläser eller bara pratar med folk på exempelvis en mässa.
Med Jessica är det okomplicerat och gott!

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.