Flowtalk

Johan Ernst Nilson

My personal Everest!

Johan Ernst Nilson startade sin karriär som upptäcktsresande 1994 då han slog vad med en vän och cyklade från Stockholm till Sahara. Sedan dess har han genomfört 28 stora expeditioner i över 100 länder och bland annat bestigit Mount Everest klimatneutralt.

Johan har kontinuerligt engagerat sig i miljöfrågor, vilket bl.a. har gett honom titeln ”miljöäventyrare” i media. Hans miljöarbete startade redan 1997 under Polarforsknings-sekretariatets stora Antarktisexpedition för att studera människans inverkan på naturen. Han vill berätta om den fantastiska jorden som vi alla har ett gemensamt ansvar för - och att det är de små valen i vardagen som kommer att göra de stora förändringarna globalt.

Johan är en ofta anlitad föreläsare och numera också mycket efterfrågad internationellt. Han föreläser självklart gärna om det han brinner för , d v s sina expeditioner, miljö och klimat. Men också om vad han kallar Quatrologi – vilja, planering, styrning och motivation. Detta har han upptäckt är identiska grundstenar för alla problem som kan dyka upp i livet. Han håller även föredrag om andra ämnen han kommit i kontakt med under extrema förhållanden, som ledarskap och teambuilding samt inte minst om att nå sina mål i sin föreläsning My personal Everest.

Johan är en engagerad och färgstark föreläsare. Hans energi räcker till sista stolsraden och han får snabbt uppmärksamheten då han kommer in på scenen. Med annorlunda metoder försöker han leverera kunskap och insikt med hjälp av humor, egna motivationsredskap och lärdom från 16 års erfarenhet av expeditioner med livet som insats i över 100 länder. Alla Johans föreläsningar är rikt illustrerade med bilder och filmer från expeditioner från jordens alla hörn.

Ämnen bl a:
* Äventyr
* Expeditioner
* Miljö och klimat
* Ledarskap
* Team
* Mål
* Inspiration

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.