Flowtalk

Johan Wester

När Johan tänker står blixten stilla!

Johan Wester är komiker, entreprenör, programledare och samhällsbyggare
Han blev Kajan med hela svenska folket efter humorserien HippHipp! som drog miljonpublik på Sveriges Television. Idag är han delägare och grundare av produktionsbolaget Anagram, är flitigt anlitad programledare och moderator samt initiativtagare till Lund Comedy Festival och en rad andra mycket uppskattade events.

Utöver sin kreativa förmåga att skriva publik- och kritikerrosade manus för såväl TV som scen är han även en driven och passionerad entreprenör och samhällsbyggare. Med humor, värme och hjärna har Johan en förmåga att skapa en alldeles unik stämning omkring sig, oavsett vilket sammanhang han kastas in i.

Hans genuina nyfikenhet och intresse för det allmänna har inte bara gjort honom till vinnare i På Spåret två år i rad utan även till en exceptionell moderator. Med hans personliga, snabbtänkta och improviserande stil lyckas han alltid skapa en stämning på scen som gör eventet mer nyanserat och färgglatt - även när det gäller de lite tyngre ämnena. Med ett stort leende på läpparna lirkar han sig ofta in under skinnet på sina intervjuoffer utan att de märker det, och väl där vågar han ställa de viktiga frågorna samtidigt som han får dem att känna sig så trygga att de öppnar upp till det som publiken egentligen kommit dit för. Med humor, värme och hjärna verkar han som ett sammanhållande kitt i ert program för dagen eller kvällen. Det är mycket skratt utan att ta udden av sammanhanget.
Johan kan med sin blotta energi kan lyfta ett arrangemang till helt nya höjder och mer snabbtänkt än en kobra fångar han upp det som sägs - nästan innan det sägs....

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.