Flowtalk

Johnny Sundin

Moderator med struktur och humor!

Johnny Sundin är en mångfacetterad man som förutom att vara underhållare och komiker också håller inspirerande föreläsningar om bl a arbetsglädje och kreativitet.

Johnny är också en mycket uppskattad konferencier och moderator. I rollen som programledare är han välstrukturerad, lyhörd och verbalt skicklig. Hans mål är alltid att hjälpa sina uppdragsgivare till ett lyckat mötesresultat. Johnny hjälper till att bygga upp ett bra flöde och bidrar till att den röda tråden blir självklar och tydlig. Han ser till att allt klaffar med programpunkter, talare, bildflöden och budskap - samtidigt som det hålls en klok och inspirerande atmosfär. I detta jobbar han även mot att få en växelverkande kommunikation med intressanta och personliga intervjuer.
Med sin gedigna erfarenhet av konferenser och events kan Johnny även vara ett stort stöd redan i planeringsfasen, där han gärna hjälper till med både körschema, tankar och idéer kring kärnbudskapets utformning. Allt detta i kombination med en spännande bakgrund från underhållningsbranschen gör att arrangemanget alltid blir annorlunda och minnesvärt med Johnny vid rodret.

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.