Flowtalk

Johnny Sundin

Kreativitet i storformat!

Johnny Sundin är entreprenören och scenpersonligheten som har gjort kreativitet till sitt främsta levebröd. Han drivs av en lust att utveckla, skapa kreativa lösningar och leverera maximal kvalitet i allt han gör – oavsett om han föreläser, underhåller eller leder en konferens.

Johnny ses som en av Sveriges mest energifulla och underhållande föreläsare. Med sin visualiserande och humoristiska berättarteknik sprider han goda tankar kring nytänkande, idéskapande och mer kreativa arbetsmiljöer. Med en bakgrund inom event, media, möten, projektledning och kommunikation har han mycket att dela med sig av när det gäller erfarenheter och kunskaper kring ’sina’ ämnen.

Nedan, kort om Johnnys föreläsningar:

Älska det du inte vet – ännu! är en föreläsning om förändringslust och kreativt tänkande
Låt er tillsammans med Johnny inspireras och få kunskaper om hjärnan, moderna tankestrategier och reflektioner kring våra mänskliga beteenden. Han talar om vikten av att hålla sig öppen och nyfiken i sitt tänkande. Helt enkelt att lära sig älska det man inte vet – ännu.

Framtidsplaneten – är en inspirerande föreläsning där Johnny tar åhörarna med på en tankeväckande resa in i våra framtida liv. Mönsterjakt, spaningar och innovationer från det spännande gränslandet mellan framtid och nutid. Mellan analogt och virtuellt samt mellan nanoteknik och astronomiska perspektiv.
Johnny visionerar kring vilka de nya globala vanorna och närodlade livsmönstren blir när apparna styr, bilarna kör själv och insekter ingår i basfödan.
Han bjuder på mentala upptäcktsfärder i ett personligt och unikt presentationsformat. Detta är en riktigt inspirerande edutainment i en skön mix av visuell retorik, kunskap, analys och smart humor.

Ämnen bl a:
* Kreativitet
* Arbetsglädje
* Inspiration
* Mänskligt beteende
* Framtid

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.