Flowtalk

Jonas Karlsson

Rapp och prisbelönt programledare!

Jonas Karlsson känner vi igen som programledare, reporter och krönikör - främst från SVT- sporten.
2016 bytte han arbetsgivare till Discovery Networks Sweden, som rymmer Kanal 5, Kanal 9 samt Eurosport 1 och Eurosport 2.

I sitt arbete har Jonas gjort sig känd för sin förmåga att kunna vända på perspektiven, leverera minnesvärda berättelser och ställa frågor på sin spets. Med starka åsikter och vassa formuleringar har han stuckit ut och blivit mycket omtyckt.
Arbetet har också tagit Jonas till över 60 länder, 7 Olympiska spel, 9 friidrotts-VM, 8 skid-VM, 6 Masters, några Ryder Cup och en massa annat. Vid sidan av jobbet i rutan har han även hunnit med att vara projektledare för populära "Vinterstudion" i två år, samt ansvara för SVT:s sändningar från skid-VM i Falun 2015. Genom detta har han också haft förmånen att få träffa många stor idrottsstjärnor.

Parallellt med sina tv-uppdrag är Jonas en populär föreläsare och en flitigt anlitad konferencier/moderator. Tv- vanan och många tidigare intervjuer gör honom till en trygg punkt mitt i evenemanget - för alla inblandade. Med humor, skärpa och ödmjukhet tar sig Jonas an både publik och personer på scenen.
Precis som i tv; påläst samt med rapphet och glimten i ögat leder han allehanda typer av arrangemang. Jonas bjuder på ett möte som ger avtryck!

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.