Flowtalk

Josefin Johansson

En riktig vinnarkomiker!

Josefin Johansson är idésprutan och mångsysslaren som sjunger lika bra som hon skämtar och allra helst i kombination om hon själv får välja.

Josefin har skrivit och agerat för TV och radio sedan 2006 då hennes karriär började på Sveriges Radio P3 och hon har arbetat med flera av Sveriges mest populära radioprogram såsom "Pang Prego", "Morgonpasset Sommar" och "Musikguiden i P3: Sommarsession".

Josefin tog det stora klivet in i svenskarnas vardagsrum via TV när stod som vinnare i "På Spåret" 2018 och där hon tävlade tillsammans med Johar Bendjelloul.
Hon är ny programledare för "Smartare än en femteklassare".
Hon har medverkat i många andra TV-program bl a. "Allsång på Skansen", "Så ska det låta", "Intresseklubben", "Kändisbarnvakten", "Det stora matslaget", "Dobidoo" och "Extra Extra". Dessutom har hon jobbat som manusförfattare för t.ex. "Robins", "Gabba Gabba" och "Helt Sant".

Utöver TV och radio står Josefin mer än gärna på scen som komiker, sångare, allsångsledare och skådespelare. Sedan 2009 har hon ståuppat runt om i Sverige och har på senaste tiden även lagt mycket fokus på en internationell karriär, bl a  har hon uppträtt i England, Japan och Tyskland.
Hon har varit nominerad till Årets kvinnliga komiker två gånger och 2017 gick det hela vägen då stod som värdig vinnare.
Motiveringen löd: ”Med en karisma som når till bakre raden på vilken teater som helst och vansinnigt roliga betraktelser är hon något så unikt som en intelligent tramsbyxa.”
Hon har också turnerat i Sverige med föreställningen "Tjejgrejer" (som nominerades till Årets föreställning). Hon har även skrivit och medverkar i teaterföreställningen "Drottningsylt" tillsammans med Robert Noack.

Josefin  är en färgstark komiker med stor drivkraft och smittande energi.
Hon beskriver sig själv som: Rödlätt, peppig och lite ekivok! Hon är snabb i huvudet och har en svada som få.

Tillsammans med sin komikerkollega Emma Knyckare driver hon 'Humorkollo' i syfte att locka fler kvinnliga komiker till standupscenen.
Både tillsammans med just Emma (en oslagbar duo) och på egen hand kan Josefin bokas som konferencier eller galavärdinna.

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.