Flowtalk

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn - snabb som en örn!

Kalle är reklamaren som blev bloggare… som blev skribent… som blev manusförfattare… som sedan blev tv-profil och hela Sveriges träningsguru!

I SVT-programmet ”Svett och etikett” visade Kalle att träning kan vara något kul och att man kan gå ner supermycket i vikt om man äter kokt torsk till frukost. ”Gympaläraren” som sändes i samma kanal handlade om våra barn och hur vi ska få dem att röra på sig mer. Programmet tilldelades svenska tv-priset Kristallen och blev ”Årets Program 2016” när det röstades fram av tittarna. Hösten 2017 var Kalle aktuell med tv-serien Kalles sex liv (SVT1) där han träffar människor som valt att leva sina liv utanför samhällets normer.

Kalle är författare till böckerna ”Stark som en björn, snabb som en örn” och ”Starkare som en björn, snabbare som en örn”. I första boken testar han alltifrån Body Balance till bergsbestigning, och berättar om sin syn på träningen, maten och livet- på ett garanterat "opekpinnigt sätt". I den andra boken fortsätter Kalles korståg för att få Sverige att förstå att träning är lätt och kul!

Kalle kan anlitas som föreläsare. Givetvis anpassas inslagen lite efter behov och åhörare.
Han brukar dock prata och inspirera från programmet Gympaläraren, som är inriktad på att få barn och ungdomar att röra på sig eller utifrån Svett och Etikett-programmet, där han pratar om hur vuxna kan hitta träningsglädjen, inspirationen och motivationen och att man faktiskt kan äta gott och ändå hålla formen/gå ner i vikt/bygga muskler.

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.