Flowtalk

Karin Adelsköld

Tar humor på allvar!

Karin är frilansjournalist, teknikskribent, programledare, föreläsare och komiker.

Karin är en omtyckt talare som alltid når fram till publiken. Hennes styrka på föreläsarscenen är humorn i kombination med förmågan att inspirera och få folk att våga.., vare sig det är teknik, webben, starta eget eller bara våga sig på nya saker i stort.

'Gör det du inte kan' är en inspirationsföreläsning varvat med standup, där Karin utifrån sin egen historia coachar åhörarna i självförtroende, att strunta i sina begränsningar och att ha modet att ge sig i kast med sånt man inte kan någonting om. Karin vet själv vad det innebär att ge sig ut på helt okänt vatten - vid 35 års ålder gick hon från radhusmorsa till succékomiker på ett litet kick!

Om föreläsningen 'Humor och ledarskap - kul på jobbet!'
Humor är ett kraftfullt verktyg som, på rätt sätt, kan öka såväl produktiviteten som engagemanget på en arbetsplats. En chef som använder sig av humor får tvärtom vad man kanske skulle kunna tro ökat förtroende hos de anställda och upplevs som både mer intelligent och mer äkta än den som inte gör det. Att använda ståuppens språk och dramaturgi för att locka till skratt gör det både enklare och roligare för dig att få fram ditt budskap. Det är dags att vi tar humor på allvar! Detta är en föreläsning som tar upp grunderna i hur humor fungerar och hur du gör för att bli roligare.

I alla sina föredrag bjuder Karin verkligen på sig själv och humorn ett självklart inslag. Hon har en fin känsla för publik och sammanhang och anpassar sitt budskap så det blir både konstruktivt och roligt. Hon berör och underhåller på samma gång.

Ämnen:
* Att våga
* Nya medier
* Kreativitet
* Entreprenörskap
* Kommunikation
* Teknik
* Inspiration

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.