Flowtalk

Karin Laserow

Kunnig och kaxig internationell antikexpert!

Karin Laserow är medlem i Sveriges Konst- och Antikhandlareförening och har varit värderingsman för Svenska Handelskammaren i 35 år.
Tillsammans med dottern Liza driver hon företaget Laserow Antiques & Interiör Design – med fokus på inredning och antikviteter. Företaget har verksamhet i Skåne och i New York. Karin har även gett ut boken 'Antikviteter i modern miljö'.
Efter många år som inredare och antikexpert fick Karin en helt ny karriär. Vid 64 års ålder gjorde hon tv-debut och slog igenom över en natt. Hon tog klivet in i svenskarnas hem och hjärtan i och med sin medverkan i det populära tv programmet ’Bytt är bytt’ - där hon på sitt mycket karaktäristiska och engagerade sätt berättade om antika föremål.

I sin föreläsning ’Konsten att blanda gammalt och nytt i hemmet’ berättar Karin om sitt motto: att dåtid på ett bra och balanserat sätt ska möta nutid i inredningen. En intressant och underhållande stund där frispråkighet blandas med hennes enorma kunnighet.

I samband med mässor och andra publika evenemang kan Karin också agera värderingsman och titta på föremål som besökare har med sig. Karin anser att det fortfarande är möjligt att göra de där riktiga klippen när man köper ett föremål för en spottstyver och det visar sig vara värt en rejäl slant. Eller när det visar sig att den gamla vasen som gått i arv faktiskt är värd en del. Ibland beror det på tur och ibland på skicklighet.
Karin kan även agera auktionsförrättare och när hon håller i klubban blir det show!

Ämnen:
* Antikviteter
* Stilhistoria
* Inredning/ blanda gammalt och nytt
* Renovering

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.