Flowtalk

Kattis Ahlström

Våga lita på din förmåga!

Kattis Ahlström har vi lärt känna som uppskattad programledare i tv. Hon bland annat lett 'Melodifestivalen', 'Uppdrag granskning' och galan för 'Världens barn'. Hon har också haft en egen talkshow. Detta fullblodsproffs är alltid trygg, personlig och har nära till skratt.
Kattis har ett stort socialt engagemang i flera välgörenhetsorganisationer och har just avslutat sin tjänst som generalsekreterare på BRIS

Kattis är också en folkär och intressant talare. Hon pratar bl a om att våga kasta sig in i saker man är osäker på om man klarar av. Hon berättar om de erfarenheter hon själv har av att göra både det bra och det mindre bra. Hon gillar att tänja på sina egna gränser och det har vi sett exempel på många gånger i hennes yrkeskarriär. T e x när hon till mångas förvåning helt plötsligt slutade på tv och istället blev chefredaktör på ICA Kuriren. Det handlar mycket om våga lita på sig själv och sin egen förmåga, och det är faktiskt heller inte så farligt att göra bort sig, säger Kattis.

I sin föreläsning ”Skapa framgång med närvaro” talar Kattis om hur ens förmåga att vara närvarande – som chef, medarbetare, förälder och vän – verkligen påverkar. I en direktsändning står mycket på spel och det är bland annat utifrån erfarenheter av intervjuer och andra typer av framträdanden hon lärt sig att hantera svåra samtal, obekväma situationer och modet att våga göra fel. Kattis har även lång erfarenhet av att vara chef på TV, tidningar och Bris, och ger många exempel på olika typer av närvaro och hur man enkelt kan öva sig på det. Du får tips på allt från samtalsmetoder till hur man bättre kan få syn på sina egna och omgivningens verkliga förmågor.

Ämnen:
* Att våga
* Närvaro
* Framgång
* Inspiration

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.