Flowtalk

Kenth Hultqvist

Vet hur man bäst tar hand om laget!

Kenth Hultqvist har haft många framgångsrika år som spelare och varit en närmast helgonförklarad förbundskapten i svensk bandy.
Han är även beteendevetare som kan det mesta om teamutveckling, coachning och motivation av arbetsgrupper och har många år också arbetat med detta i närigslivet. Bland annat som utbildnings- och informationschef.
Blandningen av erfarenheter gör att Kenth själv har sett och upplevt det faktum att det som fungerar på idrottsarenorna också fungerar i näringslivet - och vice versa!
Kenth tror hårt på att entusiasm och delaktighet leder till utveckling och att det handlar om en sak mer än något annat: Lagspel! Om målet är att bli bäst, går det inte att förlita sig på ett fåtal människors kompetens menar han. Det handlar istället om bygga upp laget, att tydliggöra vars och ens roll, att samlas kring ett gemensamt mål och få hela laget att sträva i samma riktning. DET är vad teambildning handlar om - att åstadkomma resultat, tillsammans.
Till detta behövs också en bra coach som "läser" sitt lag och vet vilka verktyg som behövs för att föra teamet framåt i den riktning som ledningen beslutat.

Kenth föreläser från många olika perspektiv och anpassar sig efter sammanhang, tillfälle och behov. Hans mål är att hans föreläsningar skall vara upplevelser för de flesta sinnena - dvs skratt och eftertänksamhet i samma stund. Med passion, inlevelse och känsla blandar han allt och ger 100%! Tusentals företag och organisationer har berörts av hans energi, enkelhet och glädje.

Ämnen:
* Teamutveckling
* Medarbetarskap
* Ledarskap
* Coaching
* Förändring
* Värdegrund
* Attityd
* Inspiration
* Motivation

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.