Flowtalk

Kjell Enhager

Skillnaden som gör skillnaden!

Nyfikenhet på livet kan ta sig många uttryck, till exempel att man som Kjell Enhager hunnit med allt från att prya som munk och arbeta som pizzabagare till att vara golfproffs, ta en master i business administration och skriva böcker. Som nyutbildad civilekonom fick Kjell sina första uppdrag som ledarskapskonsult - idag, tjugofem år senare, är han en av Sveriges mest anlitade talare och coach med hela världen som arbetsfält. Han jobbar med de största bolagen inom näringslivet, med symfoniorkestrar, med skådespelare och med världsnamn inom bland annat golf, tennis, skidor, ridning och hockey.
Kjell har en genuin nyfikenhet på det mänskliga beteendet. Hans spännande möten med människor i skilda miljöer, branscher och kulturer har lagt grunden till att han i dag kan dela med sig av många värdefulla insikter om hur vi kan påverka och förändra våra egna liv, beteenden och uppnå bestående förändringar, framgång och lycka.

Kjell är inte bara en kunnig föreläsare utan även en estradör ut i fingerspetsarna. På ett fängslande och lekfullt sätt - med mängder av träffande och roliga exempel, talar han om hur du ska göra för att skapa tydliga målbilder som motiverar dig själv och andra att nå de uppsatta målen. Kjell arbetar med att säkerställa resultat och att skapa relationer i världsklass för individer och organisationer.

Kjell har på sidan av sina föreläsningsuppdrag ett stort socialt engagemang, bland annat som ambassadör för Hjärnfonden och genom sitt arbete för organisationerna Bris och Mentor.

Citat från Kjell:
Alla är unika! En som tänker som alla andra och gör som alla andra får resultat som alla andra! Att vara "avvikande" är enda sättet att utmärka sig, lika mycket inför sig själv som inför andra.

Ämnen:
- Personlig utveckling
- Mental träning
- Ledarskap
- Förändringsarbete
- Inspiration
- Motivation

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.