Flowtalk

Klara Svensson

The Swedish princess - en tuffing i ringen!

Klara Svensson vet hur en proffsboxare i världsklass måste vara. Smart, snabb och stark....
Och aldrig någonsin blotta sin trötthet eller smärta.
Hon har vunnit titeln WBC Silver i lättviktsboxning och har bärgat två medaljer i europamästerskapen i boxning samt tre VM-medaljer.

Första gången Klara tog på sig ett par boxningshandskar var hon 14 år - och sedan den dagen är hon fast!
Amatörkarriären gick snabbt framåt och efter ett antal tunga medaljer i både nationella och internationella mästerskap så fick hon ett proffserbjudande 2011.
Sedan dess har vi sett henne möta exempelvis den flerfaldiga världsmästaren Cecilia Braekhus och svenska Mikaela Laurén i ringen.

Vid sidan av idrotten har Klara utbildat sig till rekryteringskonsult samt pluggat arbetslivshälsa, idrottspsykologi och kreativt skrivande. Hon har även arbetat som säljare och make-up-artist. Vi har också hört henne som expertkommentator för Viasat i både Sverige och Danmark.
Klara brinner också för ungdomsfrågor och är mentor via Mentor Sverige

Idag håller Klara även uppskattade föreläsningar. Hon arbetar för att uppnå publikkontakt, beröra och nå in på djupet. Humor och brutal ärlighet är några grundpelarna vilket genererar i hon både utmanar och inspirerar alla, oavsett yrke, kön, bakgrund eller sportsligt intresse.
Nedan kan man läsa om hennes olika föreläsningar.

FRÅN LÄPPGLANS TILL NÄSBLOD
En föreläsning om kontraster och fördomar, vad innebär det att vara proffsboxare? Hur gör man för att inte fastna i osynliga men negativa tankemönster? Finns det en väg för att bli bäst på det du gör? Eller kan du skapa din egen?

MÅLFULLNESS
Hur finner man inspirationen för att prestera och jobba efter högt uppsatta mål? (Typ som att bli bäst i världen) Hur får du med andra på tåget? Vad händer egentligen med oss när vi utsätts för stor press i yrkeslivet och hur kan vi ta kontrollen över det och vårt eget välbefinnande?

VÅGA VARA OBEKVÄM
Hur vågar man utmana sig själv och sina gränser? Vad vinner man på att pusha sin bekvämlighetszon? Är du där du vill vara idag? Om inte, hur gör du för att påbörja din resa dit? Många frågor… och Klara kan bistå med svar.

Föreläsningarna kan anpassas längdmässigt till mellan 45 min- 1,5 timme.

Om Klara:
-Vi är så himla nöjda med Klaras insats, vilken toppentjej!
//Föreläsning på Bygg & VVS-mässan i Malmö

Mycket intressant, särskilt att sätta upp mål och sedan arbeta för att uppfylla dom. Jag gillar också Dina personliga tankar, t e x om den med den danska flickan som grät. Jag tycker även att dina tanker och erfarenheter gott skulle kunna vara intressanta i ledarskapssammanhang.
//Föreläsning Hjärntrusten Management.

Exempel på tidigare uppdragsgivare:
Bygg & VVS-mässan, Malmö Idrottsakademi, Hyllie Sportcenter, ViciAthletics, Crossing Boarders Camp, The Motion Studio Health Club, Vellinge kommun, Sundsgymnasiet, Stora Hammarsskola

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.