Flowtalk

Klara Zimmergren

Programledare med känsla för humor!

Klara Zimmergren är en av Sveriges mest uppskattade komiker och programledare.
Hon började sin karriär på Sveriges Radio P3, då i programmet Bossanova. Senare har hon medverkat i- och legat bakom en rad produktioner för Sveriges Radio: P3 Apelsin, Christer i P3, Frihamnen i P4, Zimmergren och Tengby i P4 och senare, Zimmergren och Co. Under tre år gjorde hon tillsammans med Mia Skäringer det banbrytande humorprogrammet Rollon i P3. Hösten 2007 översattes denna succé till tv-format, i SVT:s humorserie Mia & Klara. Serien gick i två omgångar med ca 1 miljon tittare i snitt. Humorduon tog hem TV-priset Kristallen för bästa humorprogram två år i rad.
Vi har också sett Klara som programledare för Djursjukhuset i SVT, och för serien ”Bästa vännen” också den för SVT:s barnkanal. Hon har också gjort TV tillsammans med Henrik Schyffert i serien ”Dom kallar oss roliga” för Kanal 9.

I allt Klara gör vill hon att pendeln ska gå mellan djupaste allvar och humor. Hennes scenvana och erfarenhet av manusskrivning i kombination med hennes förmåga att fånga en publik är uppskattade egenskaper då Klara leder olika typer av evenemang.

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.