Flowtalk

Klas Andersson

Fascinerande, fingerfärdig och personlig magiker!

Klas Andersson är en karismatisk och fingerfärdig entertainer som har underhållit svenska och internationella företag, organisationer och föreningar över hela Sverige och Norden i mer än 15 år.

Genom att kombinera magiska mirakel, situationskomik, publikinteraktion med värme och humor, spetsat med en och annan skruvad varieté-akt, skapar Klas personlig underhållning med skrattet och glädjen i fokus!
I scenshowerna bjuder han på en skön mix av humor, situationskomik, publikinteraktion och fascinerande trolleri och varieté-akter. En scenshow med Klas passar perfekt på företagseventet, middagen eller som ett skönt avbrott på konferensen.
Han gör naturligtvis sin underhållning på engelska för dina internationella gäster. Man kan välja mellan Magi-Show och Varieté-Show.

Som minglande magiker skapar Klas en närkontakt med gästerna som få artister kan matcha. Hans unika förmåga att interagera med gästerna skapar en skön atmosfär för hela arrangemanget, och det dröjer inte länge förrän hela lokalen bubblar av skratt och glada utrop när gästerna blir bjudna på fascinerande och komisk underhållning på riktigt nära håll.

Om du vill fylla ditt nästa event med fascinerande magi, spännande varietéakter, träffsäker verbal humor och publikinteraktion så är Klas rätt man för uppgiften!

Om Klas:
Du va otroligt uppskattad…Stort tack för en fantastisk kväll!
//Sebastian L-Rehn, aRway AB

Denna fantastiska Klas- vilken underhållare!
//Agneta Bäckström, LRF Syd

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.