Flowtalk

Klas Hallberg

Underhållning och sunt förnuft!

Klas Hallberg är författare, föreläsare och komiker.
Under de senaste femton åren har han skrivit sju böcker i ämnena psykologi och management samt satt upp egna shower: 'Hedra mysteriet – Mindfulness på värmländska', som hade premiär 2013 har fått skyhöga betyg av publiken; 4.9 av 5.0 på Ticnet.
En av de första showerna; "'Hångla mer! hade premiär 2004 och gick på Vasateatern i Stockholm under fem år. Den senaste showen i raden heter 'Hela Sverige hånglar!' och är en vildsint uppmaning till oss alla att leva innan vi dör.

När Klas bytte yrkesbana från ekonom till föreläsare specialiserade han sig på att ruska om folk så att de sätter fart på sig själva och går ut och gör det de redan vet att både de själva och organisationen mår bra av. Sedan 2015 är han husfilosof på Sveriges Radio, P4 Extra.

Under åren har Klas lärt sig det mesta om inlärning, kommunikation, prestationspsykologi, accelererat lärande, snabbläsning, hälsa och egen utveckling.
Den kunskapen använder han i sina föreläsningar. Han är en enastående scenpersonlighet som har en närmast ofattbar förmåga att skapa engagemang hos sin publik.
Klas föreläsningar passar alla vet vad som borde göras men har problem med att sätta igång. Kort sagt de flesta!
Själv säger han: När du hyr in mig som föreläsare till din organisation så är jag till för er. Jag gör allt jag kan för att vara den pusselbit som ni behöver vid aktuellt tillfälle. Jag kommer inte med en färdig standardföreläsning och ställer in skorna. Jag kommer dit med en slags besatthet av att göra mig relevant för er.

Även om Klas alltid anpassar sina föreläsningar efter tillfälle så finns nedan några rubriker som man kan utgå ifrån:

Verksamhetsstyrning i en föränderlig värld – om att gå från funktionsegoism till samarbete.
Vi måste ha styrning – men vi får inte fastna i den. En fruktansvärt rolig föreläsning med obehagligt tydliga sanningar!

Bemötandets magi - om vardagligt ledarskap.
En vidrig sanning är den – men ändå sann: Vi leder varandra genom vårt sätt att bemöta varandra. En riktigt rolig föreläsning om hur vi faktiskt påverkar vår omgivning med vårt sätt att bemöta andra i vardagen

Personlig effektivitet – om att ta eget ansvar för att få saker gjorda.
Detta handlar om att göra mer av det som är angeläget och mindre av allt annat.
En lömsk föreläsning där medarbetarna skrattar sig till den obehagliga insikten att de är inblandade själva i sina egna liv.

Mask - mört - gädda  - om entreprenörskap och affärsmannaskap.
En fruktansvärt enkel metafor som ger väldigt tydliga förhållningssätt för framgång. Man gräver mask och agnar med den för att fånga mörten, som man sedan lockar gäddan med. Om att gilla att gräva mask – och även komma ihåg att det ska upp gäddor i båten också! – om vikten om att fortsätta ”gräva mask även när man börjat fånga gäddor”

Att göra det omöjliga möjligt – om föreställningar som hindrar oss göra det som vi mår bättre av, både som individer och organisationer.
Vi tar oss ut i fältet av möjligheter och upptäcker dem i vardagen. Vi gör oss av med begränsande föreställningar och älskar äventyret. Det här är en riktig rock´n roll-föreläsning om att spränga gränser. Yes!!

Prestera bättre och må bättre
Det finns en ganska vanlig föreställning om att man antingen får prestera eller må bra. Den här föreläsningen hamrar på ren värmländska in det uppenbara: vi kan och ska BÅDE prestera OCH må bra.

Alla Klas Hallbergs föredrag är ett uttryck för "tänkvärd underhållning" vilket innebär att han varvar skratt med allvar och värmländsk eftertanke.
Han bygger upp en kraftfull, handlingskraftig och positiv energi som stannar kvar länge.....
Klas är fullständigt fenomenal på att få fram sina budskap och att fånga publiken!


Andra om Klas:
Vi tycker förberedelserna fungerade mycket bra och han uppfyllde våra förväntningar.
Det bästa var att han med komik angrep en viktig del av vårt arbete och vår arbetsmiljö där alla har ett ansvar.
Han är en god och underhållande föreläsare som var mycket uppskattad. Endast positiva kommentarer har hörts från de som lyssnade.
/Föreläsning för skolpersonal Hagfors kommun

Klas uppfyllde våra förväntningar och mer därtill! Han fick med sig allihop i publiken och man kände att de fanns en substans i allt skratt.
En otroligt rolig timme!
/Föreläsning för O'Learys

Ämnen:
* Arbetsglädje
* Inspiration
* Humor
* Ledarskap
* Entreprenörskap
* Personlig utveckling
* Värderingar
* Motivation

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.