Flowtalk

Kodjo Akolor

Kvicktänkt och underhållande komiker och konferencier!

Kodjo Akolor är mest känd som en av programledarna för P3:s flaggskepp "Morgonpasset i P3". I fem år har hans sprudlande humör, nyfikenhet och snabba tunga fått trötta svenskar att piggna till på morgonen och hösten 2014 röstades han fram till Stora radiopriset i kategorin Årets manliga programledare.
Han har också lett Musikhjälpen”och "P3 Guld” .

Kodjo är också en mycket uppskattad komiker och 2015 firade han tio år på standup-scenen.
Som standupkomiker så fullkomligen sprakar det om Kodjo på scenen. Det är 100% publikkontakt och scennärvaro. Hans komik innehåller tvära kast och makalösa röstörvrängningar. Han påvisar ofta hur stora proportioner struntsaker får och vice versa. Det blir otroligt kul när perspektiven spinner fritt med lite hjälp från vår svenska motsvarighet till Eddie Murphy!
Kodjo har också varit ute på turné med den personliga standup-föreställningen "Brott mot jantelagen” med tänkvärda iakttagelser och klassisk Kodjo-standup i form av högt tempo, vilda imitationer, skruvad vardagskomik och ett smittsamt glatt humör.

I Kodjo får ni en professionell underhållare som kan konsten att både roa, charma och beröra en hel publik! Han kan även anlitas som konferencier och moderator.

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.