Flowtalk

Kristian Luuk

Hitta din grej!

Kristian Luuk har numera en helt självklar plats i mediatillvaron. Han har gått från busringninar i radio, via en mängd olika tv-program till att programleda flaggskepp som Melodifestivalen och 'På spåret' i SVT.
Men få vet att han från början hade siktat in sig på en helt annan yrkesbana som civilekonom och har gått på Handelshögskolan i Stockholm. Man frågar sig självklart vad det var som hände - och hur han tog steget till en helt annan värld.

I sina föreläsningar berättar Kristian om sin resa från Handels till tv och om hur dessa två helt olika världar har möts och förenats.
Han vill få publiken att tänka till och känna efter vad de egentligen tycker är roligt - för det är ofta det man är bra på och där man kan blomma ut menar Kristian.
Han har en teori om att varje människa kan göra en sak bra, det gäller bara att hitta den. Detta är också kärnan i de kåserande föredrag där Kristian helt enkelt berättar om sitt liv. Åhörarna bjuds på igenkänning, inspiration, skratt och intressanta anekdoter.

Ämnen:
* Livet
* Val
* Inspiration
* Att nå sina drömmar
* Storytelling

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.