Flowtalk

Kristin Kaspersen

Att vara sann i kropp och själ!

Kristin Kaspersen har varit i offentlighetens ljus sedan hon föddes. Först som dotter till en Sveriges mest älskade artister; Lill-Babs. Vid 11 års ålder stod Kristin själv på teaterscenen första gången i musikalen Pippi Långstrump. Sedan dess har hon växlat över till tv - och jobbat sig upp från sladdbärare och kaffekokerska till omtyckt och proffsig programledare i många olika produktioner.

Förutom att vid sidan av tv jobba som moderator och konferencier på olika typer av evenemang så är Kristin också en populär föreläsare. Med henne på scenen blir det mycket värme och inspiration i massor!
Tvåbarnsmamman och heltidsarbetande Kristin har själv hittat en skön balans i livet efter många år med den så vanliga vardagsstressen ständigt närvarande. Sunt förnuft och ett balanserat förhållningssätt räcker långt har hon upptäckt. För Kristin handlar numera det mesta om att välja rätt tankar. Kan man göra det så tar man i regel bättre beslut. Hon finner även att det är lättare att anta utmaningar och hon väljer också den träning och kost som hon mår bra av.
Negativa tankar är något som själ energi, hoppa över dem och ge plats för tankar som kan leda oss framåt och göra skillnad.
Men Kristin poängterar också att alla är olika och att vi därför inte bör jämföra oss med andra. Det viktigt att var och en utgår från sina egna behov. När Kristin föreläser vill hon inspirera genom sin resa och de erfarenheter oavsett om det handlar om att nå sina mål, att hitta rätt träning för dig, ta sin tid för återhämtning eller att just komma ihåg att välja rätt tanke. Kort sagt att vara ärlig och snäll mot sig själv trots tidsbrist.

Exempel på föreläsningar med Kristin:

Good for You!
Kristin berättar hur hon genom livet lärt sig välja rätt tankar, hur hon hanterat utmaningar och hur hon hittat den träning, kost och levnadssätt som hon mår bäst av. Hon delar med sig av de verktyg hon använder sig av dagligen för att nå sina mål, påminna sig om återhämtning och hur hon lärt sig att använda sin energi på rätt sätt.
Längd: 45 min -1,5 tim (enligt önskemål)

Goodmorning!
En föreläsning om hur vi väcker kroppen och sinnet för att möta dagen på bästa sätt. Kristin har skrivit en bok under samma titel och under tiden hon skrev boken lärde hon sig vikten av att verkligen ge kroppen en chans att vakna och hur det på riktigt gör skillnad för exempelvis hjärnan och nervsystemet att komma igång. Efter att drabbats av utmattningssyndrom två gånger har Kristin hittat ett sätt att starta dagen utan stress. Planering, behaglig träning och bra kost är delar av det hon pratar om för att kroppen ska få en chans att följa din vilja resten av dagen.
Längd: 30 min -1 tim ( enligt önskemål)

Ämnen:
* Mål
* Livsbalans
* Kropp och själ
* Hälsa
* Träning
* Inspiration
* Motivation

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.