Flowtalk

Kristin Kaspersen

Moderator med skön energi!

Kristin Kaspersen har varit i offentlighetens ljus sedan hon föddes. Först som dotter till en Sveriges mest älskade artister; Lill-Babs. Vid 11 års ålder stod Kristin själv på teaterscenen första gången i musikalen Pippi Långstrump. Sedan dess har hon växlat över till tv - och jobbat sig upp från sladdbärare och kaffekokerska till omtyckt och proffsig programledare i många olika produktioner.

Kristin arbetar också som moderator och konferencier vid olika typer av evenemang utanför tv-studion. Det kan vara vid en företagsintern tillställning eller officiella galor och festivaler.
Detta är ett jobb som hon älskar! Kristin möter i det många olika typer av branscher som på olika sätt vill utveckla sin personal, låta dem inspireras av intressanta personligheter och lyssna till spännande förebilder. Med Kristin som sammanhållande länk i programmet får man en trygg, erfaren och proffsig moderator som också sprider massor med skön och positiv energi.
Varje gång jag åker till ett moderator jobb är jag så laddad och nyfiken, och när jag åker hem är jag fylld av energi” säger Kristin.

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.