Flowtalk

Lars Green

ATTACC © - hållbar och kollektiv verksamhetsfilosofi!

Lars Green är Göteborgaren som använt sin idrottsbakgrund och långa karriär i ett japanskt bolag till att utveckla en unik verksamhetsfilosofi. En filosofi som bygger på en väl beprövad modell som i sitt utförande skapar samverkande och vinnande lag. När en filosofi finns ympad i organisationen får individens potential utrymme för utväxling och en genuin samverkansvilja att stötta varandra infinner sig.

Lars har en MBA från Handelshögskolan i Stockholm och sedan 2012 föreläser han regelbundet på Chalmers i Göteborg med höga utvärderingar samt är också en uppskattad coach och mentor för allt från studenter- till VD-nivå.
Genom sin praktiskt självupplevda resa, bland annat verksam i New York och London samt 21 år som VD, berättar Lars om verktyg, modeller och metoder på ett fantastiskt inspirerande och humoristiskt sätt som bara som en Göteborgare kan!
Blixtsnabba repliker, högt tempo och en rakbladsvass tunga gör att tiden flyger iväg. Varning för provokativa inslag, dock hela tiden med den genuina avsikten att utveckla dold och ack så viktig potential!
Du får höra dräpande anekdoter från den asiatiska världen som är både tankeväckande och ger ny insikt men också visar på ”huret”, nämligen det praktiska tillvägagångssättet hur en verksamhetsfilosofi blir kittet i en organisation, hur det präglar ledarskapet och underlättar nödvändiga förändringsprocesser samt driver måluppfyllelse.

Alla föreläsningar skräddarsys efter det specifika tillfället och har sin utgångspunkt i egna självupplevelser, erfarenheter, framgångar och misslyckanden som VD, ledare, pappa och människa. Genom en lustfylld föreläsning får du lära dig mer om;
• Varför alla företag utan verksamhetsfilosofi är vilsna organisationer
• Vad värdet är i en verksamhetsfilosofi som ATTACC©
• Vilka de viktigaste beståndsdelarna är
• Milstolpar för genomförandet

Föreläsningen kan ges på svenska eller engelska.

Ämnen bla:
- Ledarskap
- Verksamhets- och organsisationsutveckling
- Förändring

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.