Flowtalk

Lasse Holm

En hel massa Lasse!

Det är få som inte vet vem låtskrivaren, artisten, programledaren och musikanten Lasse Holm är.
Han har blivit en riktig legend inom Schlager-världen. Med flertalet bidrag i Melodifestivalen och hela fem vinster, över 70 låtar på Svensktoppen och ca 700 utgivna låtar är han en av Sveriges mest produktiva låtskrivare.

Som tonåring – under namnet Larry Moon – fick Lasse tidigt skivkontrakt med det legendariska skivbolaget Sonet. Det blev två singlar som såldes i tolv länder och en första sida i musiktidningen New Musical Express i England. Lasse fortsatte som bandmedlem i bandet The Moonlighters på egen begäran.
Efter femton år "på vägarna" slutade han för att satsa på sin egen musik. Det blev dock sju år med Rankarna och Mats Rådberg med resor och shower i Oklahoma och Nashville samtidigt som dom första framgångarna på listorna med egna låtar kom.
Resten är väl historia som man brukar säga.

Lasse var med och grundade succèkonceptet 'Diggiloo' för 14 år sedan och idag är det synonymt med svensk sommar!

Nu finns möjligheten att boka Lasse till ert event.
Upplev en spännande, intressant och rolig musikalisk resa tillsammans med Lasse och hans band - Micke Bäck band samt olika begåvade sångerskor.
De bjuder på en ca 50 - 60 min hitshow med alla låtar Lasse framfört själv eller skrivit åt andra artister. I ord och ton berättar han om sina 50 år i den svenska musikens absoluta centrum. Det är ett pärlband med kända låtar, anekdoter och lite till..

Låt Lasse och gänget lyfta ert event till nästa nivå med hjälp av låtar som exempelvis Främling, Eloise, Cannelloni Macaroni.
Mot detta går inte att värja sig!

Om showen 'En hel massa Lasse'::
Lasse Holm är utan tvekan en etablerad stjärna på den musikaliska svensktoppen och visar det i den här showen. En omtyckt kille av en stor publik, icke minst genom alla hits som han skrivit själv eller tillsammans med andra. ”Digga Holm” är ingen konst, det är ett nöje. Och den här publiken diggade Holm med hela kroppen.
//Hans Järeby, Jönköpingsposten

Själv tycker jag att det är betydligt bättre än Diggiloo i Ullared för några år sedan. När Holm bjussar på sig själv i mindre format på det här viset blir det helt enkelt en väldigt trivsam och underhållande kväll.
//Mårten Samuelsson, Hallands Nyheter

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.