Flowtalk

Lasse Lindberg

Underhållare på hög nivå (1.97 cm över havet)!

Lasse Lindberg är en middagsunderhållare som garanterat får fart på gänget och vars främsta ambition är att alla ska få en trevlig och kul kväll.

Lasse ikläder sig gärna rollen som toastmaster och kombinerar sången och musiken både som trubadur och som allsångsledare om så önskas. Det är en kombination av sång, gitarrspel och standup tillsammans med allsång och diverse interaktiva hyss e t c när han underhåller. Han är en kombination av Ulf Elfving och Lasse Berghagen som med fingertoppskänsla alltid får publiken på sin sida.
 
Flera av Lasse program är på engelska och en av hans talanger är att han sjunger på flera olika språk. Han tar reda på vilken sång som alla kan i respektive land och specialskriver en text till den.
Detta har lett till att han anlitats av företag och regering både i Afrika och Kina. I Sverige har Lasse under 2009 bl a haft uppdraget att hålla i regeringens avtackning av Anitra Steen. På kungaparets 25-åriga bröllopsdag underhöll Lasse på parets privata lunch.
Temamiddagar, vikingagillen, maskerader etc - inget är främmande för denna estradör.

Lasse tar uppdrag som:
* Sångare – Trubadur
* Standup
* Allsångsledare
* Toastmaster
* Konferencier
* Barmingel-Loungemusik
* Quiz/tävlings- ledare

Sagt om Lasse:
”Du gjorde vår festkväll helt fantastisk och dina insatser vid välkomstdrinken, dukningen, maten, kaffet och allt runtomkring höjde dig från en ovanligt proffsig underhållare till en medmänniska av finaste slag!
 ALLA har berömt dig och sagt att de sällan skrattat så mycket och sällan blivit så imponerade över att någon så lätt plockar upp situationen och stunden och knyter ihop den till något lustigt!

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.