Flowtalk

Leila Söderholm

Föreläsare med licens att inspirera!

Leila Söderholm är är energiknippet som får dig att vakna till liv! Hon är också trebarnsmamma som tävlat i såväl streetracing som kanot.

Idag är Leila föreläsare, inspiratör och hälsoexpert. Hon är flitigt anlitad av företag, stora magasin, hälsosajter och TV. Med sin smittande energi har hon coachat och inspirerat tusentals människor att göra de små förändringarna som gör den stora skillnaden.
När Leila drabbades av tarmcancer i december 2010 blev hon än mer övertygad om att hälsan, kroppen och själen är något vi måste ta hand om.
Hon vet både genom sin egen och andras erfarenhet hur betydelsefull helheten är för att man ska må bra och kunna prestera.
Med lika stor del inkänning som humor inspirerar Leila till bättre hälsa och glädje. I hennes populära föreläsningar får du många tankeställare och enkla verktyg att använda direkt.

100% arbetsglädje är en föreläsning om glädje på jobbet och om medarbetarskap.
Leila går igenom eget ansvar och hur man talar med sig själv – och tar hand om sig själv.
Hon vet hur viktig helheten och balansen är. En glad, utvilad och hälsosam kropp skapar ett positivt sinnestillstånd. Precis som man kan träna sin kropp kan man träna sin glädje. Med enkla knep kan man överlista hjärnan. Leila ger en underhållande och lärorik föreläsning baserad på senaste forskningen.
Målet är att skratta sig igenom föreläsning och gå därifrån fylld av motivation, kunskap och energi.

100% hälsa är en livsviktig och lekfull föreläsning om hållbart hälsoarbete.
Leila berättar hur man kan att ta sig ur gamla spår och hur man får in rolig rörelse i vardagen trots att man har ont om tid och från början saknar inspiration.
Denna forskningsbaserade föreläsning bjuder på massor av humor, energi och igenkänning - inga pekpinnar och dåliga samveten!
Leila är expert på att fånga alla oavsett vem du är. Deltagarna får med sig en verktygslåda med konkreta strategier för att lätt komma igång.

Oavsett föreläsning så ger Leila alla en stor portion motivation med sig hem!

Om Leila:
Hade gärna lyssnat en timme till! Fantastiskt inspirerande föreläsare!
Jättebra föreläsning! inspirerande och nyttig.
Leila var en alldeles utmärkt föreläsare. Alla borde gå på denna föreläsning.
Mkt inspirerande föreläsare, superbra!
//Atlas Copco

Leila gav en fantastiskt rörande och inspirerande föreläsning som verkligen sätter sig och gör förändringar hos människor. Leila är sprudlande, och allvarlig på samma gång och får direkt kontakt med sin publik. Efteråt var det många som ville prata och fråga henne om alltifrån träning till privata dilemman i livet - att uppnå detta förtroende på en dryg timme, visar på hur enormt skicklig och äkta hon är.
//Complyit

Leila får högsta betyg! Hon är energirik och livfull och har fötterna på jorden. Hon gör det enkelt och föreläsningen var givande.
Det vi tar med oss är att vi står på ett ben när vi borstar tänderna :-)
//FMV - Försvarets Materialverk

Ämnen bl a:
- Hälsa
- Träning
- Kost
- Stress
- Sömn
- Relationer
- Inspiration
- Motivation

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.