Flowtalk

Li Pamp

Med passion för gamla ting!

Li Pamp har lång erfarenhet av att arbeta med auktioner, design och antikviteter. 20 år gammal började hon arbeta som visningsvärdinna på Buskowskis och passionen för gamla ting väcktes, sedan tog hon klivet över till att bli intendent på Stockholms Auktionshus. På senare år har Li delat med sig av sin kunskap i tv-program som: Antikdeckarna och Antikrundan på TV4 samt Antikmagasinet och Gokväll på SVT.
Li är en uppskattad moderator i olika sammanhang kopplade till hennes expertis och hon föreläser bland annat på följande rubriker:

Om tingen kunde tala – vad skulle de då berätta?
är får åhöraren lära sig hur man lyssnar till en byrå och får matnyttiga tips om vad man ska spara på (och vad man faktiskt får slänga) blandat med anekdoter från Antikrundan. Vidare ger Li en snabbguide till loppisbesökaren och reder ut begreppen om dyra och billiga antikviteter.

Framtidens antikviteter – en spaning
“Allt här i världen är en framtida antikvitet” sa konstnären Bernard Buffet. Men hur ska jag veta vad som är värt att spara till barnbarnen. Vilka av dagens nya föremål kan få antikvitetsvärde i framtiden och hur tränar jag mitt öga?

1900-talets designpionjärer
De sista hundra åren har begreppet design krupit sig in i vårt medvetande. Vad utmärker en designklassiker och varför finns det fler Sjuan-stolar än danska medborgare? Vilka är människorna bakom begrepp som Funkis, Vackrare Vardagsvara och Slit-och-Släng? Vad innebar egentligen plastrevolutionen och varför är svenske Bruno Mathsson en världskändis?

Ämnen:
- Antikviteter
- Design
- Inredning
- Trender
- Inspiration

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.