Flowtalk

Lisa Ekström

Förbättra istället för att förändra!

Lisa Ekström har 20 års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice. Hon har uppnått stora och prisbelönta framgångar i både motgång och medgång och hon har gjort det genom att arbeta med och genom medarbetarna.
Hon ledde SAS Customer Relations från en krisstämplad avdelning på SAS där folk 'placerades' - till en riktig guldgruva och en attraktiv arbetsplats.

Lisa är idag flitigt anlitad inspirationsföreläsare för större och mindre företag, för förbund och organisationer. Oavsett storlek på grupp är hennes klara mål är att ge alla minst en sak att ta med hem och testa – en idé som förhoppningsvis kan ändra sättet som just den personen lever sitt liv!
Hon är ärlig och rak och levererar i ett medryckande tempo med mycket aha-upplevelser, skratt och energi. Prestigelöst blandas fakta med anekdoter och egna erfarenheter. Medarbetare får värdefulla tips att använda för att skapa rätt kultur och nå hållbara resultat. På ett effektivt och inspirerande sätt får hon individer och organisationer att utvecklas positivt på kort tid.
Lisa skapar också förståelse och insikt om varje medarbetares ansvar och betydelse i till exempel ett förändringsarbete. Det svåra görs hanterbart och inspirerande. Som Lisa säger: Svårt är kul! Kultur- och attitydförändringar behöver inte ta tid eller vara skrämmande. Oavsett om det rör sig om föreläsningar, mentorskap, personlig utveckling eller utveckling av organisationer ser hon möjligheter i utmaningen att framgångsrikt kunna utföra ett jobb i mästarklass som lämnar bestående resultat.

Ämnen:
* Förändring/förbättring
* Ledarskap
* Medarbetarskap
* Exceptionell service
* Om företagskultur – hur vet jag vad den är?
* Försäljning
* Kommunikation

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.