Flowtalk

Lottie Knutson

När krisen kommer!

Lottie Knutson klev 2004 genom tv-rutan, rakt in hemmen i ett decembermörkt och chockat Sverige. Som informationsdirektör för ett reseföretag var det Lotties uppgift att hantera situationen och förmedla informationen kring den fruktansvärda flodvågskatastrofen som drabbade tusentals svenskar i bl a Thailand och Sri Lanka. Nästan hela Sveriges befolkning berördes känslomässigt. Mitt i detta kaos stod Lottie till synes stadigt. Hon och hennes team har även rott ut andra kriser - allt från massuppsägningar och Gottrörakraschen till inbördeskrig, askmoln och försenade hotellbyggen.
Hennes insatser och proffsighet har gjort att hon många gånger blivit rankad av journalister som en av de mest trovärdiga informatörerna bland svenska företag och organisationer.

I boken 'Nödrop' ger Lottie sin högst personliga bild av vad som hände bakom kulisserna, främst under tsunamin men också vid andra kriser. Hon möter människor, drar lärdomar och ger verktyg inför den dag läsaren hamnar i en kritisk situation. Vilka krafter sätter stora trauman igång? Hur reagerar myndigheter och politiker, och vad händer med dem som drabbats personligen? Vilka redskap kan man använda när man själv utsätts för hård press? För kriser drabbar alla. Det är bara en fråga om när – och om hur väl förberedd man är när det händer.

Lottie är även en omtyckt föreläsare vars föredrag innehåller en bra blandning av teori, praktikfall och egna erfarenheter.

Ämnen:
* Kris
* Kommunikation
* Kriskommunikation
* Den digitala resan med fokus på online content

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.